Vi får inte mycket med oss just nu. Matchen mot Dalhem bör vi inte bara förlora, sett till matchbilden........

Första halvlek är stabil från vår sida. Vi bjuder egentligen inte på någonting bakåt. Cahp hade ett skott från 30 meter som han för säkerhets skull tippade till hörna, annars var det lugnt. Första 15 minuterna parkerade vi i Dalhems straffområde med ett antal hörnor och andra möjligheter, som kunde gett utdelning. Vi hade kontroll hela första halvleken men 0-0 i paus.

I den andra så jämnade Dalhem ut spelet under en 15 minutersperiod, men vi behöll ändå kommandot. Vi blev lite för omständiga och hade precis som Dalhem svårt att komma till solklara lägen. Matchen stod och vägde, men i den 78:e minuten kontrade Dalhem, och deras spelare curlade in ledningsmålet från högra delen av straffområdet. Efter att sett filmklippet från matchen kan vi konstatera två saker, 1. Det är en bra prestation från deras spelare, 2. Vi är 4-5 spelare mot 2 när skottet kommer och vi borde givetvis varit betydligt snabbare i både tanke och agerande och givit Jimmy (som var i duell med målskytten) understöd, i synnerhet när situationen var inne i straffområdet. Det var för övrigt en av två farligheter som Dalhem skapade under andra halvlek.

Grymt straffade igen i en match som vi i stora delar kontrollerar. Men samtidigt är det lite för mycket "skuggboxning" just nu. Det är stabilt, vilket det varit senaste 3 matcherna, men inte tillräckligt bra. Den där riktiga beslutsamheten saknas. Självförtroendet framåt efter ett antal missar är inte på topp, det är naturligt. Det gäller inte bara forwards utan alla som är inblandade. Det är som vi omedvetet gömmer oss när det börjar hetta till och hoppas att någon annan ska kliva fram. Men vi måste släppa det nu och visa upp ännu bättre beteende och mentalitet. Vi vet att vi har viktiga kuggar borta av olika skäl, men att skylla på det är bara dåliga ursäkter. Alla som är på planen måste bidra lika mycket. Nu är vi i en situation som vi bara kan förändra tillsammans. Vi har visat i första delen av serien vad som är möjligt, dags att plocka fram det när vi startar upp igen 24 juli. Fram till dess önskar vi vi alla en skön semester.