Vi fick inte med oss några poäng mot topplaget FC Stockholm Internazionale, men grabbarna ska vara stolta över prestationen ändå......

FC Stockholm är ett av två lag som slåss om det i serien och har både ett meriterat och bra lag. Så att förlora knappt borta mot detta lag är inget att skämmas för.
Första halvleken blev som vi hoppats, ja förutom att vi ville göra mål förstås. FC Sthlm hade mycket boll, men vi försvarade oss väldigt väl, och det var svårt för motståndarna att komma igenom. Vi hade 3-4 vassa anfall och kontringslägen, men lyckades inte i sista delen. Sett till riktigt heta chanser var det väl 2-1 i FC Sthlms favör. Cahp gjorde två riktigt vassa räddningar och ställningen var således 0-0 i paus.
Vi gjorde det bra i andra halvlek också och skapade även där några möjligheter, men matchen skulle avgöras på två fasta situationer. 1-0 kom efter ca 1 timmes spel, På en hörna nådde Nador i FC, högst och lyckades nicka in bollen tätt intill stolpen. Det var ett bra tag sedan vi släppte in något mål på fasta i serien, så vi får se det som mer än prestation av deras spelare än miss från vår sida. Med kvarten kvar tilldömdes FC Stockholm straff, den var klar enligt Robin själv som var inblandad i situationen, alltså inget att säga om det heller. Monteiro satte straffen till 2-0 som också blev slutresultatet.
Vi tar med oss arbetsinsatsen och prestationen som var bra och stundtals mycket bra matchen igenom. Framåt kommer det att lossna, bara att köra på. Ny match på lördag mot Viljan.

Laget mot FC Stockholm Internazionale:
Cahp, Modou, Prytz, Abwe, Marre (74:e), Aus (79:e), Robin, Lorenzo, Ricky (57:e), Adam, Moro
Avb: Moi (57:e), Melvin (74:e), Erik (79:e), Skogis, Niki