Mycket stök med skador och sjukdomar innan. men grabbarna visade tåga och vi kunde äntligen vinna....

Det var såklart grymt skönt att vi fick vinna. Småtrevligt spel och många fina anfall i den första halvleken.
Moro bombade in en frispark till 1-0. Samme man höll sig framme och nickade in 2-0 på Skogis fina inlägg.
Men Hanviken både reducerade och kvitterade efter några struliga situationer som vi delvis skyller på den lågt stående solen......
Men vi återtog kommandot när Melvin rullade in 3-2 efter Aus fina passning.
I den andra flyttade Hanviken upp mer och mer folk i jakten på kvittering. I slutet 4-5 forwards och då blir det lite stress men vi lyckades att hålla dom borta från de riktigt farliga chanserna ända till det var ett par minuter kvar, men då klev Cahp fram och gjorde en jätteräddning.Vi höll undan och vann äntligen. Det hade grabbarna gjort sig förtjänta av. Bra jobbat! Det är mycket kvar, så vi njuter någon dag, sen fokuserar vi på nästa uppgift.

Laget mot Hanviken:
Cahp - Moi, Modou, Prytz, Lorenzo - Skogis 80:e, Robin, Roka, Aus, Melvin 80:e, Moro
Avb: Border in 80:e, Bere in 80:e, Tomas, Modou B