Grabbarna gjorde en stark insats i söndagens match mot Järna. Underläge 0-1 i paus vändes till 3-1 seger i den andra halvleken......

Vi har haft problem i tidigare möten med Järna. 2 förluster i fjol och inga gjorda mål. I våras förlorade vi borta med 2-0, så det var skönt att vi kunde bryta den trenden. Vi kopplade grepp tidigt i den första halvleken och skapade en hel del bra chanser, bl.a hade Adam 2-3 möjligheter, men marginalerna var inte med honom. Järna hade ett avslut på mål första 45 minuterna och den gick snöpligt i mål. Fanns ingen anledning att sitta och deppa i paus, utan bara fortsätta att köra på i den andra. Och det gjorde vi verkligen. Det dröjde inte länge förrän Prytz reducerade på nick efter hörna. Melvin satte 2-1 efter ett vackert lobbskott med vänstern i bortre burgavel. Roka rann igenom en stund senare och gjorde 3-1 i friläge. Målen var ett resultat av ett bra lagjobb rakt igenom, mycket löp och rörelse i 90 minuter som i sin tur ledde till att spelet blev bra. Vi skapade många chanser sista 10-15 minuterna, men det blev inga fler mål. Bakåt var vi stabila matchen igenom. Järna hade svårt att komma in i boxen och Cahp som agerade tryggt och säkert hade en relativt lugn afton.
Bra och stabilt arbete av samtliga den här kvällen! Ny vecka, och vi lägger fokus på nästa uppgift.

Laget mot Järna:
Cahp, Moi, Modou, Prytz, Lorenzo - Border (60:e), Robin, Aus, Roka, Melvin (88:e) - Adam
Avb: Jimmy 60:e, Ricky 88:e, Skogis, Jabir, Abwe, Jesper