Grabbarna fortsatte på samma sätt som mot Järna i matchen innan.

Kul att se den attityd, aggresivitet och fokus vi uppträder med. Då blir prestationen bra också. Trots oflyt med infektioner och skador senaste tiden, bl a Moro körtelfeber, Border bristning i baksida, Prytz infektion i foten, så kliver andra in och levererar på samma sätt. Igår var det ex Jimmy och Abwe som var tillbaka i spel från start efter ett relativt långt uppehåll och gjorde bra insatser, som för övrigt hela laget gjorde. Melle gav oss ledningen, fint framspelad av Roka, i den första halvleken efter att elegant lobbat över en utrusande målvakt. 1-0 var också ställningen i paus.
Älta försökte flytta upp spelet en aning i andra, men vi behöll trycket och bjöd inte in till några chanser för deras del. En nick straxt utanför var nog den enda möjligheten dom hade i andra. Abwe nickade snyggt in 2-0 på en bra slagen korridorfrispark av Aus. Robin fastställde slutresultatet till 3-0, när han vände bort en Ältaspelare till vänster i straffområdet och bombade in bollen i närmsta krysset, mycket vackert! Vi hade en handfull bra chanser till, men 3-0 är vi såklart nöjda med. Som sagt, bra prestationer av samtliga spelare!
Vi jobbar vidare, nya uppgifter nästa vecka.

Laget mot Älta:
Cahp, Moi, Modou, Abwe, Lorenzo - Aus 89:e, Robin, Roka, Jimmy, Melvin 70:e - Adam
Avb: Erik 70:e, Jabir 89:e, Skogis, Bere, Jesper