Det blev händelserikt i lördagens match i Norrköping. Matchen slutade 2-2 efter viss dramatik.....

Vi skapade två bra chanser redan första minuterna genom Melvin och Abwe, men inget mål. Chanserna kom kanske lite väl snabbt, eftersom vi hamnade i något av passivitetsläge under en 10 minutersperiod. Det räckte för att Lindö lite väl lättvindigt kunde ta ledningen efter en fast situation. Vi replikerade dock snabbt när Roka påpassligt satte kvitteringen efter en kvart. Någon minut senare fick Melvin kliva av med befarad hjärnskakning. Ricky ersatte. 15 minuter senare fick även Jimmy lämna när han slog upp sin tidigare vadskada. Skogis kom in istället och vi fick vaska om en del i laget. Några minuter senare nickade Abwe snyggt in 2-1 på Aus hörna. Det stod sig till pausvilan och det var förstås skönt att vi kunde vända det tidiga underläget.

I den andra tog vi över mer och mer. Vi skapade en rad chanser, några riktiga frilägen som vi inte förvaltade.
I den 65:e minuten blev Aus utvisad efter sitt andra gula. Trots utvisningen behöll vi kommandot och fortsatte att skapa tryck mot Lindös mål. I den 83:e tilldömdes vi (äntligen) straffspark. Domaren hade friat två gånger innan som enligt många var klara straffar. Men typiskt för matchen räddade målvakten Rokas straff och två minuter senare kom kvitteringen på den enda chans eller enda gången Lindö kom in i vårat straffområde i den andra halvleken. Inte mycket att göra för Cahp som i övrigt hade en ganska  lugn afton. 2-2 stod sig matchtiden ut. Det är klart att det var bittert direkt efter matchen. Men trots allt, vi har kommandot och försöker i 90 minuter. Vi gör ingen stor match men med perspektiv inget bottennapp heller. Vi vet att vi missar för många chanser i den här matchen, men det behövs knappast förstärkas, det känns ändå hos de inblandade. Vi sätter bollarna nästa match istället. Extra omnämnande förtjänar Roka som var gedigen matchen igenom samt Modous och Abwes andra halvlek som var klart plusbetonad. Vi laddar för ny match på torsdag mot Trosa/Vagnhärad.

Laget mot Lindö:
Cahp - Moi, Modou, Abwe, Lorenzo - Aus utv 65:e, Robin, Roka, Jimmy 31:a, Melvin 15:e - Adam
Avb: Ricky 15:e, Skogis 31:a, Bere, Jesper