Grabbarna gjorde rakt igenom en helgjuten insats i torsdagens match. Seger 4-1 efter 1-0 ledning i paus.....

Det var starkt av spelarna att bara gå vidare efter allt strul som hände i matchen innan mot Lindö. Vi visade attityd, vilja och fokus redan från start och behöll det sedan i 90 minuter. Hela laget hjälptes åt på ett berömvärt sätt och vi var där och taggade i varje situation och vann också de allra flesta dueller. Vi fick se en enorm löpvilja, bra kombinationer i anfallspelet, massor av målchanser och ett mycket stabilt försvarsspel. Det var som allt satt där på en gång. Vi hade en rad chanser innan Roka äntligen satte 1-0 på straff som Erik och Skogis jobbat fram. Men det var inte utan dramatik, Roka satte straffen, men domaren ansåg att Adam var för tidig in i straffområdet så straffen gick om. Den andra satte kyligt och distinkt i samma hörn som den första. 1-0 i paus.

I den andra försökte Trosa/Vagnhärad flytta upp spelare och spelet, men med vår aggressivitet renderade det att vi skapade ännu fler chanser. Anfallen eller attackerna avlöste varandra. Abwe tryckte in 2-0 med ett mäktigt skott ribba in. Roka satte trean med ett drömmål direkt i krysset på Skogis inlägg. Robin slog en fantastisk genomskärare till Lorenzo som kyligt rakade in fyran. Förutom målen så hade vi 2-3 avslut från nära håll som på ett underligt och mirakulöst sätt motståndarna lyckades få bort på mållinjen. Vi önskade förstås att både Skogis och Adam skulle komma med i målprotokollet också, men vi spar dom till senare. Båda två var direkt eller indirekt delaktiga i målen som blev och det är såklart lika viktigt. Trosa/Vagnhärad lyckades reducera i slutet på en mycket fin slagen frispark över muren och i fel hörn för Cahp. Övertygande seger mot serietrean är vi förstås nöjda med. Alla förtjänar betyget mvg i den här matchen. Vi ska inte bara nämna målskyttar, assist och det som händer framåt. Cahp och hela backlinjen spelade mycket förtroendeingivande den här kvällen. Vi får glädjas ett par dagar innan vi börjar fokusera på nästa uppgift som är Haninge nästa helg.