I den mycket spännande sista omgången i Div 3 Södra Svealand gjorde grabbarna en riktigt stark insats mot FoC Farsta. Ledning med hela 4-1 i paus, vilket också blev slutresultatet......

Det var ett drama på förhand med 5 lag inblandade runt det nedre strecket. Vi hade allt i egna händer dvs att "bara" gå ut och vinna matchen så var det klart. Men det är inte att bara.....Grabbarna hade dock nerverna och allt annat vi pratar om på plats och första halvlekens prestation var riktigt, riktigt bra. Abwe nickade snyggt in 1-0 på en perfekt slagen hörna av Melvin. Roka stötte in 2-0 efter förarbete av Melvin och Adam om jag minns rätt. Melvin lyckades få in 3-0 i en tilltrasslad situation med målvakten. Så långt kändes allt bra. Men Farstas reducering till 3-1 gjorde tillfälligt att det blev lite nerv igen. Men Melvins eleganta lobb i friläge över en utrusande målvakt till 4-1 gjorde det hela lugnare igen. Allt detta hände alltså i första halvlek. I den andra blev det mest att bevaka, Farsta hade en hel del boll, men hade svårt att komma igenom. Vi hade några farliga kontringslägen men det blev inte fler mål. Det räckte gott och väl med de 4 vi gjorde. Alla förtjänar stort beröm för insatsen, lite extra plus delar vi ut till Melvin som gör både mål och assist och är inblandad i det mesta framåt och Erik som gjorde sin bästa match för året. Men med allt strul med skador och sjukdomar mm som drabbat oss senaste veckorna är det så starkt av spelarna att gå ut och prestera när det som mest och bäst behövdes. Grymt jobbat pojkar!!
Hela dramat slutade med att Viljan åkte ur efter förlust mot Järna hemma som i och med vinsten säkrade kontraktet. Hanviken säkrade också kontraktet efter seger mot Dalhem som i och med förlusten rasade ner till kvalplatsen. I toppen säkrade Haninge seriesegern efter seger mot Älta, och FC Stockholm får försöka kvala sig upp efter sin 2:a plats.