Tätt, intensivt och en riktig straffkanonad kan sammanfatta den här matchen........

Erik gjorde 1-0, framspelad av Skogis, Oranje kvitterade. Vi hade dragit på oss 4 frisparkar första 7 minuterna, så den 5.e kom lite för tidigt. Jesper räddade dock den första 10 meters straffen, och den andra. Oranje fick nog 3 till i den första halvleken, men Jesper stressade motståndarna till missar. 1-1 i paus och frisparkarna nollställdes. Men vi skulle hamna i samma läge igen i den andra. Det dröjde inte länge förrän Modou fick sitt andra gula, fast det var tydligen det första, hur som helst blev det rött.
Domaren på sekreteriatsidan tappade tyvärr fokus på uppgiften i intensiteten som rådde. Någon minut senare fick Roka sitt andra gula och vi fick först spela 2 mot 4 och sedan 3 mot 4 under 3-4 minuter. Grabbarna jobbade heroiskt och höll tätt trots allt. Jämnt med frisparkar i den andra, men vi drog på oss den 5:e först, men Jesper räddade igen. Oranje hade väl 2 -3 straffar innan vi fick vår första och den satte Abwe säkert.
Det blev spännande slutminuter. Oranje var bra den här kvällen och klart vassare än oss på att söka och få frisparkar. Det var det som avgjorde till slut. 2-2 straffretur efter att Jesper räddat. och 2-3 med 1 min kvar på den enda straff som Oranje satte direkt. Bra jobbat Jesper!
Inget fel på inställningen, bra jobb, men vi uppträdde lite för stressat den här kvällen, samt att vi inte tog tillvara alla chanser vi hade att avgöra. Nya tag mot Aspudden!