Det blev förlust i lördagens träningsmatch mot Riala i Norrtälje. Vi tar dock med oss en hel del positiva inslag. Första halvlek var klart godkänd från vår sida både försvars och anfallsmässigt. Vi fick se två snygga mål, ett i varje halvlek från Addo och Robin. Vi fick möjlighet att titta på provspelare (Bobby) och Jimmy och Jesper 01:or från U truppen, som för övrigt gjorde klart godkända insatser. Matchen.....

slutade 2-4 efter 1-1 i paus. Vi kunde med lite flyt haft ledning med ett par bollar i halvtid men allt är inte synkat den här årstiden. Vi blev lite väl överoptimistiska och oorganiserade i den andra och bjussade på ett par lite för enkla mål inkl en straff. Men som sagt, första var klart bättre än tidigare. Nu väntar Huddinge i Sthlm cup på fredag.

Laget mot Riala:
Cahp - Marre 45:e, Jimmy 45:e, Abwe, Lorenzo - Addo, Agge, Erik, Robin, Bobby 60:e - Skogis
Avb: Jimmy in 46:e, Jesper in 46:e, Bere in 60:e