Det blev seger i söndagens träningsmatch mot Älvsjö AIK. Efter underläge 0-1 i paus, vände vi till 3-1 i den andra........

Lite trevande första halvlek, där vi hamnade lite för långt ner i plan. Älvsjö hade mycket boll, men skapade inte speciellt mycket. En hörna som blev farlig och så målet, ett skott straxt utanför straffområdet var egentligen det enda. I övrigt var det stabilt och bra försvarsmässigt från vår sida. Själva hade vi 3-4 bra lägen efter snabba kontringar, Erik rann igenom 2-3 gånger, men fick inte till det i avsluten. 0-1 paus.

I den andra flyttade vi upp och satte betydligt bättre tryck på motståndarna. Vi tog över mer och mer ju längre matchen pågick. Jocke från U truppen tryckte snyggt in 1-1, efter att ha varit på plan i ca 15 sekunder, fint framspelad av Aus. 2-1 kom efter ett vackert instick när Marre bröt in i plan och frispelade Agge som kallt satte bollen i mål. Vi ökade på till 3-1 några minuter senare när Jimmy slog en djup passning i korridoren till Aus som lurade bort Älvsjöbacken, bröt in i straffområden och snyggt frispelade Lorenzo i bortre ytan som satte dit bredsidan. Snygga mål allihopa.

Totalt sett en stabil insats av samtliga. Älvsjö skapade inte mycket i den andra halvleken heller. Backlinjen stabil och bra matchen igenom, mittfältsspelarna likaså, en del nya ansikten i laget och som inte spelat tillsammans tidigare men det fungerade bra ändå. Framåt skapar vi 5-6 bra möjligheter förutom målen och det är klart godkänt. Visst har vi en hel del att slipa på, men insatsen var ett klart steg framåt. Tyvärr blev Jesper skadad i slutet när en Älvsjöspelare onödigt fullföljde "en tackling" efter att Jesper redan fångat bollen.

Laget mot Älvsjö:
Jesper (80:e, Erik in) - Marre-Jimmy-Abwe-Adonis - Bere (46:e)-Robin-Fabrizio (62:a)-Erik (46:e)-David (46:e) - Skogis (62:a)
Avbytare: Aus in 46:e, Agge in 46:e, Lorenzo in 46:e, Jocke in 62:a, Ricky in 62:a