Spelarna gjorde en stark prestation i torsdagens match mot Div1 laget Enskede. Ledning 1-0 i paus och bud på fler. Enskede lyckades kvittera i andra och med matchens sista spark gjorde Enskede 2-1......

Sett till hela matchen gjorde spelarna en mycket stark insats sett till motståndet. Vi stod upp hela matchen med bra försvarsspel och och farliga attacker framåt. I början av första satte vi tryck på Enskede som inte fick vara ifred med bollen och skapade också en del chanser. 1-0 kom också efter ett fint avvägt inlägg från Skogis som Agge elegant nickade i mål. En stund senare kom Skogis åter igenom, men i friläge till höger i straffområdet gick skottet i burgavelns utsida. Synd att han inte såg Moro som var helt ren framför målet.
Enskede hade svårt att komma igenom vår försvarslinje men lyckades skapa ett par möjligheter i första. Den farligaste räddade Erik förtjänstfullt på mållinjen. 1-0 i paus.
I den andra öppnade spelet upp sig och det var chanser åt båda håll. Enskede lyckades kvittera efter att vi inte lyckades försvara andrabollen efter en nickpassning från bortre stolpen.
Sista 20 minuterna är det vi som skapar de farligaste chanserna. Vi har några riktigt fina anfall, men lyckas inte sätta dit bollen. Vi får också ett mål bortdömt för offside, vilket kändes mycket tveksamt, men bara att acceptera. I matchens sista sekunder lyckades Enskede få till ett anfall, vi blev lite väl ivriga att vinna boll, och stod lite väl högt och med matchens sista spark lyckades Enskede slå in 2-1. Det blev inte ens centring utan domaren blåste av matchen direkt efter målet. Sånt som kan hända och som vi får lära oss av.
Vi ska dock inte lägga fokus på det utan på sättet vi genomför matchen på. Prestationen var mer än godkänd från samtliga i den här matchen såväl de som startade som de som kom in i andra halvlek.