Grabbarna gjorde en stabil och bra prestation i fredagens premiär i Div 3 södra mot Enhörna. Efter ledning med 1-0 i paus utökade vi i andra och vann till slut med 4-1.........

Det blev som alltid i premiärer, förväntansfullt, lite spänt och nervöst. Men vi hanterade det bra. Enhörna är ett småtekniskt och spelskicklig lag som absolut inte var ofarliga. Men vi var stabila bakåt och bjöd inte på mycket.
Framåt skapade vi en hel del bra möjligheter. Pontus Moro assisterad av Marre gav oss ledningen i den 12:e minuten efter ett tungt vänsterskott. Vi hade några bra möjligheter till i den första men blev en aning stressade i sista tredjedelen. Ledning 1-0 i paus.
Enhörna försökte forcera i början av andra och fick några fasta situationer, men vi avvärjde det mesta.
Vi hade sedan ett bra tryck mot Enhörna men lyckades inte få in bollen. Vi fick vänta till den 78:e minuten innan Lorenzo säkert satte 2-0 fint framspelad av Agge. 3-0 kom fem minuter senare av Lorenzo igen, denna gång framspelad av Oscar. I den 88:e minuten reducerade Enhörna efter att vi för en gångs skull "tappat" en spelare i bortre ytan. Men efter 90+2 fastställde Oscar slutsiffrorna till 4-1 efter att snyggt nickat in Marres inlägg.
Skönt förstås och en riktigt bra lagprestation av samtliga.
Jesper i målet gjorde en riktigt stabil och bra insats, och stod för en avgörande räddning i ett viktigt skede i matchen. Hela backlinjen spelade stabilt. Abwe och Modou håller ihop det bra från sina mittbackspositioner.
Mittfält och forwards tog jobbet åt båda håll vilket till slut resulterade i segern. Kul också att de nya "ungtupparna" fortsätter att göra bra prestationer. Vi ska förstås inte "segla iväg", det var bara en spelad match.
Nästa vecka väntar nya förberedelser och ny uppgift mot Trosa/Vagnhärad borta.