Det blev en något snöplig förlust i lördagens bortamatch mot Trosa/Vagnhärad. 0-0 i paus, vi tog ledningen i andra, men TV vände......

Det blåste rejält och det blev därför svårspelat och chansartat spel från båda lagen. Vi hade vinden i ryggen i första och skapade hyfsat tryck stundtals, men många bollar "rann" också ut över förlängda mållinjen. Moro var inblandad i våra två bästa chanser i den första halvleken. Den första kom efter en djupledlöpning från halva plan där han löpte ifrån försvararna och sköt från snäv vinkel, keepern räddade och på returen störtade Robin fram men skottet gick en bit över. Den andra kom efter ett inlägg från Oscar, där Moro mötte på volley, men skottet gick utanför. TV skapade också några möjligheter, men Jesper var på tårna och gjorde ett par kvalificerade räddningar. 0-0 i paus kändes ändå ok.

I den andra var det TV:s tur att ha medvind, vilket gjorde att vi sattes under press stundtals, i synnerhet på fasta situationer. Vi tog dock ledningen när Oscar påpassligt satte 1-0 via stolpen. TV kvitterade en stund senare efter en hörna. Vi fick dock möjligheter att avgöra, vi kom runt bra på kanterna vid 3-4 tillfällen med bra inspel, men vi var inte riktigt på plats inne i boxen. istället kunde TV avgöra sent i matchen, ett mål som dock inte borde godkänts då deras spelare slog in bollen med handen. Lite typiskt för matchen kan man väl säga. Det var ingen stor match från något av lagen pga av omständigheterna. Vi hade våra möjligheter men tog inte tillvara på chanserna. Men när allt har lagt sig så ska vi ta med det positiva. Trots en halvdan insats är vi ändå stabila, och att matchen avgörs på det sättet kan vi inte göra något åt nu. Bara att jobba vidare mot nästa uppgift.