Vi gick till slut segrande ur striden i fredagens match mot Hanviken. Vår första halvlek var inte den bästa, men efter 0-0 i paus fick vi in segermålet i den andra........

Som sagt, första halvlek var inte bra från vår sida. Det var egentligen ingenting som stämde. Hanviken gjorde det bra, hade mycket boll och vi blev stressade av det och började jaga oplanerat. När vi vann boll slarvade vi oftast bort våra möjligheter. Men trots bollinnehavet så skapade inte Hanviken mer än 3-4 farligheter samt ett antal hörnor. Jesper var dock säkerheten själv och gjorde några klart avgörande ingripanden, och dom fasta situationerna fick vi hyfsad koll på. 0-0 i paus var vi såklart nöjda med.
I den andra höjde vi oss i det mesta, det var bättre tempo, aggresivitet och löpvillighet och vi började vinna mer boll och kunde däremed sätta tryck på Hanviken. Vi kom till fler och fler lägen och fick en del hörnor och frisparkar. I den 73:e minuten fick vi utdelning, när Erik, med stort mod gick upp i duell med både målvakt och en försvarare och lyckdes nicka in segermålet. Det kostade en smäll på näsbenet, blodflöde och byte, men det gav 3 poäng. Starkt!
Hanviken fick ett friläge till höger i straffområdet precis i slutet, men skottet gick ganska långt utanför.
Riktigt skön seger och starkt ändå givetvis, speciellt med tanke på första halvlek. Alla stod att känna igen i andra efter den uppryckning vi gjorde. Vi måste förstås lyfta fram Jesper som spelade mycket stabilt och räddade oss i första.

Laget mot Hanviken
Jesper - Marre,Modou,Abwe, Adonis - Jocke (82:a), Erik (74:e), Robin, Aus, Lorenzo - Moro
Avb: Fabbe 74:e, Agge 82:a, Oscar, Skogis, Milo