Grabbarna gjorde en stark prestation i söndagens bortamatch mot Newroz. Efter ledning med 2-0 i paus och ytterligare två till i den andra, skrevs segersiffrorna till 4-0..........

Det var homogent och lojalt arbete redan från start. Newroz har ju några erfarna och duktiga spelare som kan avgöra matcher, men vi gav dom inte så mycket utrymme.Spelmässigt var det ganska jämnt, men det kändes som vi var lite farligare i våra attacker. Ledningsmålet kom också när Robin sköt från straffområdeslinjen, högt i målvaktens vänstra hörn. Snyggt! 2-0 målet kom precis före pausvilan när Moro snodde åt sig bollen på vänsterkanten och uppfattade att målvakten stod långt ut och elegant lyfte in bollen i mål.

I den andra började förstås Newroz jaga och skapade några tillbud. Jesper gjorde några riktigt fina räddningar (igen) och backlinjen med Modou, Abwe, Erik och Adonis spelade mycket stabilt matchen igenom.
3-0 kom efter en snabb spelvändning. Agge och Jocke vann boll på högerkanten och vände till Moro i vänsterposition som tog med sig bollen och laddade ett tungt vänsterskott på halvvolley i målvaktens vänstra hörn. Snyggt och ett riktigt Moromål helt enkelt!
Agge spelade fram Robin som fastställde slutresultatet till 4-0 när han satte sitt andra mål från liknande position som det första, fast i målvaktens högra kryss den här gången. Riktigt snygga mål allihopa!
Vi var igenom ett par gånger till framför allt genom Lorenzo på vänsterkanten men allt kan ju inte gå in.
Hela laget gör förstås en stark insats. Disciplin, moral och ett riktigt hårt jobb ligger till grund för att vi håller nollan igen och att vi även skapar många chanser framåt. Vi laddar om för nya utmaningar.