Mycket bra prestation i gårdagens reservlagsmatch som slutade 2-2 efter att Skogis kvitterat i slutsekunderna.....

Stora delar av matchtruppen utgjordes av våra U-truppsspelare (samt provspelande Mose 99:a från Vasalund) förstärkta av Skogis, Marre och Bere från A-truppen. Det var riktigt kul att se. Ingen överdriven respekt eller rädsla utan spelarna visade glöd, attityd och kampvilja i 90 minuter. Värmdö hade ledningen med 1-0 i paus. Marre kvitterade med ett kyligt avslut i friläge i den andra. Värmdö tog ledningen igen efter en hörna. I matchen slutsekunder kvitterade som sagt Skogis med ett distinkt skott i målvaktens högra hörn. Klart rättvist sett till hela matchen. Värmdö hade lite mer boll, men vi hade nog de vassaste chanserna med bla två ramträffar av Skogis och Marre. Mycket bra insats av samtliga deltagare!