Stocksund vann rättvist i fredagens match i Div 3 Södra. Några olyckliga situationer i den första halvleken gjorde att Stocksund fick en lite för stor ledning i paus med 3-0.....

Fotbollen kan vara lite märklig. Vi gör ingen bra första halvlek men ändå är det jämnt sett till målchanser. Båda lagen skapar 4 klara chanser, Stocksund sätter 3 och vi missar våra. Deras två första är lite olyckliga omständigheter så det var synd att det tredje kom innan paus.

i den andra är vi klart aggressivare och bättre och gör verkligen ett försök och trycker ner Stocksund i början av halvleken utan att skapa några riktiga farligheter som i den första. Men i deras första anfall kommer 4-0 efter ett riktigt bra avslut och då blir det givetvis för svårt. Uppförsbacken blir inte mindre när Erik blir utvisad en stund efteråt. Men vi krigar på bra resten av matchen och siffrorna stannar vid 0-4. inte mycket att säga om, Stocksund var klart bättre än oss och vinner rättvist. Vi tar med oss chanserna vi trots allt skapade i första halvlek och den tåga vi visade i andra trots underläget.  Modou Saine förtjänar extra beröm. För övrigt  tror jag nog det är bästa och effektivaste motstånd vi stött på i år inkluderat de div 1 och 2 lag vi mötte innan seriestart. Bara att ta lärdom och gå vidare, det är fler och mer meriterade lag än vi som förlorat med samma siffror.