Information om uppstarten för DSK IB P06

Hej alla föräldrar och spelar,

Hoppas ni har haft en underbar sommar och även en förhoppningsvis smärtfri skolstart.  

Nu är det också dags att börja innebandy säsongen.  Lördag 3 september kör vi ingång med första träningen, och vi hoppas många kommer trots att fotbollen som många också är med i kör för fullt. 

Träningstider, cuper och matcher: 

Lördagar 1030-1200; Mörbyhallen; Joakim och Dan ansvarar  (PS! i utgångsläget är det P07 träning före och P08 träning efter våran tid så sarg byggande och rivande kommer sannorligen inte behövas. Dock ber vid ett par föräldrar om hjälp skulle det vara så att det behövs att göras).

Tisdagar 1730-1830: Mörbyhallen; Kronstrand-ledda träningar. Tillsammans med P07 och första träning 6 september.

Torsdagar 1800-1930; Mörbyhallen; SPECIAL ERBJUDANDE om extra träning med Kronstrand. Kräver särskild anmälan -se ytterligare information nedan.

Matcher; Vi har inte fått något spelschema ännu och matcherna börjar enligt senaste information inte för i oktober. 

Cuper; Vi kommer titta på att anmäla oss till några cuper i loppet av hösten. En första cup kan bli redan 17-18 september (Töjnan Tiger cup), men vi väntar på återkoppling från arrangör om vår anmälan. För de andra cuperna så återkommer vi med information framöver.

KALLELSER; Nu i början så kommer vi skicka ut kallelser till träningarna. Detta för att veta hur många som kommer så i kan planera träningarna.

Stöd runt laget och din roll som förälder; 

- Joakim Wagner och Dan Jarl är tränare.

Stefan Geilert är sportnik och kallelse ansvarig

Håvard Jörgensen är lagledare och har ansvar runt cupar och överordnat organisering (och representerar tillsammans med Joakim laget i Sektionsstyrelsen). 

Staffan Salén ansvarar för upplägget med Kronstrand

YTTERLIGARE STÖD;

Vi vill be 4 föräldrar involvera sig aktivt i stöd runt matcherna och eventuella cuper som kommer. I grupper av 2 ansvar man då för våra hemma matcher. (Tidtagning, domare, sarg etc). 

Vi önskar att ha en förälder som tar på sig rollen som material ansvarig.

En öppen fråga är om vi önskar att få in lite inkomster genom kiosk försäljning på hemma matcher. I så fall behövs 2 föräldrar som tar ansvar för detta till varje tilfälle. 

--> Föräldramöte; Vi återkommer med tid för första föräldramöte, men tills dess får du gärna höra av dig om hur du kan hjälpa med att påta dig ett konkret mindre ansvar enligt ovan.

EKONOMI; 

Terminavgift ansvarar klubben för och kommer skickas ut i loppet av hösten. 

För att täcka kostnader till cuper och t.ex terminavslutningar, så föreslås att upprätta en lagkassa.  Förra året hade vi utmaningar att få in betalningar till cuperna och vill inte vara i samma sits detta året.

INFO OM EXTRA -TRÄNINGSTILLFÄLLE med KRONSTRAND: 

Nu börjar innebandysäsongen värma upp och vi har i år fått möjlighet att tillsammans med P05 ha ett extra träningspass med Kronstrand och hans bästa tränare för att ytterligare utveckla killarna, med lite mer fokus på matchspel, positioner och annat som det inte alltid blir tid för på tisdagspassen. Detta kommer att röra sig om 25 pass under säsongen vilka kommer att hållas på torsdagar 18.00-19.30 i Mörbyhallen. Första datum är inte satt ännu men torde bli tidigast i slutet på september för att inte krocka alltför rakt på med fotbollssäsongen.  Kostnaden kommer att vara 1000 kronor per termin (utöver vanliga terminavgiften), ett kraftigt subventionerat pris som möjliggjorts av våra generösa sponsorer. Om ni känner att er son har en stark drivkraft att utvecklas i innebandy är det här en bra möjlighet. Antalet platser är begränsat så anmäl er så snart som möjligt. Vid frågor om upplägget kontakta Staffan Salén <staffan.salen@salenia.se> Anmälan görs till Håvard Jörgensen (havardjorgensen@yahoo.no). 

Vi ser framemot en spännande och givande säsong med mycket spelglädje, föräldraengagement och kul tillsammans! 

Hälsningar, 

Håvard (vid tangentbordet), Stefan, Dan, Joakim och Staffan.