Två regelträffar är “avklarade” nu. Det känns så otroligt kul och framför allt inspirerande att se så många komma till regelträffarna. 36 stycken på den första och 43 stycken på den andra.
Två regelträffar är “avklarade” nu. Det känns så otroligt kul och framför allt inspirerande att se så många komma till regelträffarna.
36 stycken på den första och 43 stycken på den andra. Med så pass många, och det ska förhoppningsvis bli ännu fler framöver, så är det inte det minsta svårt att bli, i alla fall från min sida,  ännu mer engagerad i det som ligger framför oss. Vad jag har förstått så är regelproven på regelträffarna både givande och roliga. Bättre ledare för dom än Karl-Erik kan ni inte få med all rutin och kunskap han besitter. Att blanda upp grupperna som vi gjort, nya och unga domare tillsammans med “di gamle” och rutinerade, vid samma bord och att höra diskussionerna som blir tror jag ger dom unga otroligt mycket i utbyte. Dessutom blir alla mer inblandade och aktiva i klubbens arbete att sträva framåt för att bli bättre, både som domare och individer. Jag vet att i en snar framtid så är vi bäst i Småland igen. Allt hänger på oss själva och hur mycket vi är villiga att lägga ner i arbete för varandra. VI SKA BLI BÄST IGEN.
 
Ni vet alla att det “körde ihop sej” rejält i samband med Åryd Cup (Joma Live) då Cupen hamnade på samma helg som fortbildningskursen för Div 4E-5.
Som jag alltid försöker resonera, “se inte problemet, se lösningarna”, så dök vi in i det. Utan ER hjälp och erat sätt att ställa upp så hade vi aldrig klarat av det. Några av er var inte klassificerade som AD för en del av “tungviktarna” som gjorde upp ute på planen, men ni fixade det allihopa. Ärligt så är jag riktigt stolt över er och sättet ni gjorde det på. Det gör att jag inte är det minsta orolig för säsongen som kommer, tvärt om.
 
Träningsmatcherna börjar rulla igång så smått nu. Många av er vet att jag aldrig säger “Lycka till” eftersom det för mej betyder otur.
Istället säger jag (som många av er vet) “KÖR JÄRNET”.
 
Håkan.