Östers IF - Helsingborgs IF

Måndagen den 22/5 kommer vi att ha studie av match. Vi kommer att titta på Östers IF - Helsingborgs IF. Matchen spelas på Myresjöhus Arena kl.19.00. Vi samlas vid 'grusparkeringen' kl.18.15 och går därefter in tillsammans. Vi kommer att studera domarteamet på olika sätt. Mer info får ni på plats. 

OBS! - Återbud 

Det är alldeles för mycket återbud just nu! Detta är oacceptabelt. Det gäller flertalet personer i domarklubben. Ni MÅSTE lägga in ledighet om ni är skadade, jobbar eller har något i skolan som gör att ni inte kan döma. Ni kan inte mejla matchtillsättaren och säga att ni är skadade, ska på kalas eller dylikt. Detta MÅSTE läggas in i fogis via 'ledighet'! 

Dessutom är Elvir Turcinovic ingen matchtillsättare. Han har enbart hand om AKUTA återbud när Patrik är bortrest. Försöker ni lämna återbud till honom som inte gäller när Patrik är bortrest kommer dessa INTE att accepteras.

På grund av att det varit så pass mycket återbud nu under våren (alltifrån 1-2 dagar innan match till endast 2 timmar innan matchstart) har vi i styrelsen fattat ett flertal beslut som kommer påverka er. De/den som lämnat flest återbud, oftast med Väldigt kort varsel, har blivit av med sina matcher. Samtal kommer genomföras och därefter tas nytt beslut om nya matcher kommer att tilldelas de/den berörda personen.

 

Mer info kring återbud och det nya systemet som styrelsen har röstat igenom har ni fått på mejl. Skulle det vara så att någon utav er inte har fått mejl kan ni höra av er till Robin Milosevic så får ni information av honom. 

____________________________

För övrigt uppmanar vi er om att ständigt uppdatera er fogis med ledigheter och kolla över era matchlistor då matcher kan tillkomma allteftersom. Matchlistor inför hösten kommer att tillsättas innan sommaren så vi uppmanar er att lägga in ledigheter redan nu för de dagar/veckor till hösten (aug/sep/okt) som ni vet att ni inte kan döma.         

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen!