Tack för detta fotbollsåret!

Årsmöte Växjö FDK 2017

Fotbollsåret 2017 har varit ett bra fotbollsår för Växjö FDK. Talanger i klubben har blomstrat och vi från styrelsens sida hoppas att denna utveckling fortsätter. Det har dock varit hög belastning och många domare har fått ställa upp och ta flera uppdrag i veckan eller till och med samma dag. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som har ställt under årets gång, vi hade inte klarat av alla matcher utan alla er medlemmar!

Förra året fyllde domarklubben 80år vilket firades lite extra med både fotbollsresa och fin inramning på årsmöte med god mat och trevlig stämning. Det var dessutom väldigt god uppslutning vilket gjorde årsmötet ännu bättre! 


Då det blev så bra förra året har styrelsen återigen valt att lägga årsmötet på Quality Hotel Royal Corner där det kommer bli genomgång av året som varit samt prisutdelning. Årsmötet avslutas med middag på La Castellina likt förra året. Vi hoppas på så stor uppslutning som möjligt för att avsluta ett fint fotbollsår.

Vid frågor och funderingar kan ni höra av er till Robin Milosevic. Gör dessutom en intresseanmälan till Robin Milosevic på mejl: robin_milosevic@hotmail.com  

Nedan följer mer info kring årsmötet.

Datum: 24/11 (Fredag)

Tid: 18.30

Plats: Quality Hotel Royal Corner/ La Castellina

Adress: Liedbergsgatan 11, Växjö. Finns möjlighet till parkering vid hotellet.  

Medtag: Glatt humör :) 

Tips: Eftersom årsmötet är på en fredag finns möjligheten för vidareutgång för de som är sugna.  

Obs: Bekräfta ert deltagande senast söndagen den 12/11. Med vänlig hälsning, 

Styrelsen.