En blåsig kväll på Trollebo IP där HSK möt Fagersta Södra i den sjätte omgången i divison 4 västmanland. Väl efter avspark så började bollen flyga över planen. In i den tioende minuten får HSK ett farligt läge som så när kunde ha blivit matchens första mål men skottet gick utanför. Strax där efter kommer Fagersta in på kanten lägger ett inlägg där första man missar men på bakom honom stod nummer 12 som kunde sätta 12 minuter in i första halvlek 0-1 till Fagersta. Efter målet blev det lite match. HSK hade en boll på mål i den 21 minuten som kunde ha glidit in vid målvakten men han håller den. In i den 33 minuten får Fagersta Södra en frispark vänster sida av straffområdet som strax efter frisparken går in i mål. Tio minuter efter 0-2 målet så får Fagersta hörna. Bollen dimper ner i mitten av straffområdet där en spelare lyckas sätta fram foten och 0-3 till Fagersta.

Men matchen var inte över, i början av andra halvlek så kommer HSK ut starkt och pressar på. I den 66 minuten så kommer reducerings målet. Den studsar på en back i Fagersta efter ett skott från HSK och på returen kan nummer 12 Joakim Holmström näta in bollen till 1-3. Då kommer ruset i HSK och dom kämpar på för att bollen ska in. I den 69 minuten får Soran Safari en frispark precis utanför straffområdet och skjuter in den. En riktigt snygg frispark som sitter i mål. Fagersta hade dock inte gett upp och dom skulle öka ledningen till 2-4 i den 78 minuten.

Matchen slutade 2-4 och nästa hemmamatch för grabbarna är på lördag klockan 15:00 mot Assyriska!