Det var en solig match på Vargheden idag när HSK mötte Kolsva borta i seriens näst sista match innan uppehållet. Väl efter matchen sparkats igång så får HSK ett lysande läge att sätta ett mål men bollen satt sig rakt på ribban. HSK öppnar väldigt starkt och redan fem minuter in så har men målchanserna men bollen ville inte in. Dom mötte ett Kolsva som började väldigt segt och som inte lyckades få till något i början av första. Vart man än sköt ifrån så ville sig bollen inte in för Hallstas del. Närmare tjugo minuter in i matchen så kapas Rantonen och Kolsva åker på matchens första gula kort. Det dröjer länge innan ens Kolsva kommer till avslut mot HSK ett skott som går högt över mål. Mot den 29 minuten får Tobbe Holmgren bollen på kanten och bryter sig loss Kolsvas försvarare och sätter in 0-1 till HSK. Strax där efter plockar sig Daniel Engman på sig bollen, skickar iväg den mot Kolsvas målvakt som inte riktigt har kontroll på den och så nära att få utöka ledningen. Slutet mot första halvlek får HSK frispark utanför straffområdet och en frispark som var ruskigt bra lagd men går i ribban.

I andra halvlek fick HSK möta ett aggressivt Kolsva som var ute efter en kvittering. Redan fem minuter in i andra halvlek lyckas Kolsva komma på en kontring men misslyckades. HSK fortsatt ligga på och Grbic drar på ett skott som målvakten räddar och HSK får hörna. På den första hörnan nickas bollen ut till en ny hörna. Där Holmgren lägger in hörnan och HSKs back Tony är uppe och nickar in 0-2 i den 53 minuten. Kolsva började ligga högt och gjorde allt för att komma ikapp. I den 59 minuten kommer Kolsva i full fart på en kontring men Sebbe räddar den och Kolsva fick höra. Bara fyra minuter senare efter kontringen spelar Kolsva runt bollen, hittar en lucka i HSKs försvar och lägger in reducerings målet 1-2. Efter reducerings målet kommer Kolsva allt mer in i matchen och gör allt dom kan för att sätta kvitterings målet. Men spelet hölls sig från båda hållen fram tills det bara var fem minuter kvar. Då Bulleghin springer ut från målet mot bollen och drar ner en Kolsva spelare i samband med att täcka skottet. Domaren dömer straff och Kolsva kunde kvittera till 2-2 vilket även blev slutresultatet.