HSK Fotboll-Norberg 2-4
Publiksiffra: 48

Första förlusten för säsongen!
HSK hade inte förlorat under Division 5 inför söndagens drabbning mot nykomlingen Norberg, men det blev första förlusten efter en svag insats från hemmalaget. Det är Norberg som är det bättre laget i den första halvleken och tog också helt rättvist ledningen efter ett friläge och lobb över Viktor i mål då HSK-spelarna skrek på offside och Norberg fick ett helt rent läge i den 10:e minuten. Med mindre en kvarten kvar av den första halvleken så utökar Norberg till 0-2 efter ett volleymål inne i straffområdet. 0-2 stod sig i paus efter en svag halvlek av HSK. Man skapade ingenting knappt. Norberg var mycket hungrigare och hade ledningen helt rättvist. HSK spelar upp sig i den andra halvleken och redan efter 5min så kommer reduceringen. Dino Hasanefendic som siktade på en passning till Mohamed Abdisemed och trodde det blev en felpass, blev istället en utmärkt passning till Passy Ekele som får friläge och placerar in 1-2 i hörnet. Norberg gör sedan 1-3 efter ännu ett friläge, men HSK gav inte upp. Med 18min kvar så kommer Passy på kanten och skjuter, målvakten räddar och till slut blir det straff till HSK efter en hands. Matte Andersson är lika säker som vanligt och sätter 2-3. HSK trycker på för en kvittering och man är inte långt ifrån. Dino drar igenom hela försvaret och försöker sig på en chipp över målvakten som dock når bollen med fingertopparna. Guldläge för HSK.. Norberg dödar sedan matchen efter ännu en kontring och friläge. 2-4 som blir slutresultatet. HSK drabbades också av ett rött kort i slutet. Där alla målen var alldeles för enkla. Frilägen och rena lägen som inte ska få ske. Första förlusten och nu är man med största sannolikhet borta från toppen. Nytt kontrakt har man inte säkrat ännu. Man halkar ner till en 8:e plats i tabellen. Nästa match spelas 20 september borta mot IFK Ekberga! #hskfotboll #hallstahammarsk #division5 #trolleboip #fotboll #hallstahammar