IFK Ekberga-HSK Fotboll 1-3
Publiksiffra: 30

Säkrat kontrakt efter vinst borta mot Ekberga där HSK avgjorde matchen på 12min! ❤???? Det såg ändå tungt ut i den första halvleken när både Linus Bergström och Armin Fikic var tvungna att byta. Den första halvleken slutar 0-0. Med halvtimmen kvar och spela så kommer målen för HSK och vem gör första målet? Mathias Andersson som fortsätter att näta för HSK. 9min senare så slår Matte till igen och sätter 0-2. Tvåmålsskytt efter bland annat mål på frispark. 3min senare så avgör man definitivt när Dino Hasanefendic sätter 0-3. HSK hade avgjort matchen på 12min. Ekberga får hål på Viktor i målet, men HSK tog en efterlängtad seger när man vinner med 1-3. Man säkrar nytt kontrakt i Division 5 med 2 omgångar kvar. Segern gör att man går om Oden i tabellen och upp på en 7:e plats. 2 matcher återstår av serien där HSK varken kan åka ur eller slåss om uppflyttning om nu inte 3 lag går upp. Chansen om 3:e platsen lever fortfarande. Ett stabilt mittenlag, men man kan ändå avsluta säsongen snyggt med en fin placering högre upp. Nästa match spelas nu på söndag då serieledarna Bosnisk SK kommer på besök till Trollebo IP i säsongens sista hemmamatch!