HSK Fotboll-Bosnisk SK 0-2

HSK Fotboll som inte hade något och spela för förutom en finare placering i tabellen spelade under söndagen sin näst sista match när seriens svåraste motstånd väntade hemma på Trollebo IP i form av serieledarna Bosnisk. HSK som ändå bara förlorat en enda match under säsongen. Med kvarten kvar och spela av den första halvleken så tog bortalaget ledningen med 0-1 genom Ali Mohamed Salman och det stod sig halvleken ut. Det såg ut som att det bara skulle bli ett enda mål i matchen, men när 10min återstår så punkterar Bosnisk matchen när Dino Ceric skjuter in 0-2 som också blir slutresultatet. Blott andra förlusten för HSK den här säsongen mot ett lag som med största sannolikhet tar klivet upp. En match återstår för HSK och den spelas nu på söndag den 4 oktober hemma mot Kolsva!