HSK Fotboll-Kolsva IF 4-2

Seger i sista matchen ❤????
2 lag som inte hade hade något och spela drabbade samman på Trollebo IP i sista omgången av Division 5 där HSK kunde avsluta säsongen snyggt och sluta lite högre upp medan Kolsva redan inför matchen var klara för nedflyttning. Det är jämt i inledningen av matchen och Kolsva kunde ha fått ett gyllene läge, men det blev ingenting i första minuten. HSK fick ett bra läge efter fint spel. Dino chippar till Albehar Dedinca som i sin tur passar in mot Matte Andersson som tyvärr skjuter rakt på målvakten. Kolsva får sin bästa chans när man kommer ren på kanten, men Viktor Öhlander täcker skottet galant. Kolsva försökte flera gånger, men Viktor boxa bort några inlägg. HSK tog över allt mer och det gav utdelning. Matte slår in mycket fin boll till Dino Hasanefendic som hinner före och förbi målvakten på friläge och kan enkelt rulla in ledningsmålet i den 21:a minuten. Kolsva fick någon halvchans efter, men det var HSK som skapade dom farliga chanserna. Mohamed Abdisemed passar till Passy Ekele efter slarv i backlinjen och kommer ren, men skottet räddas av målvakten. Passy fick en ny chans strax efter på ett rent friläge och sätter den säkert och 2-0! 3-0 skulle komma efter att Calle Sundström serverat Matte som som sätter den säkert vid straffområdeslinjen. Passy fick ännu ett friläge, men skottet gick över. 3-0 i paus och det såg säkert ut. Kolsva reducerar snabbt i andra efter ett fint anfall och strax efter kommer även 3-2. Kolsva tog över i andra när laget förmodligen spelade på resultatet och trodde det var klart. HSK skapar en del även i andra. Matte skjuter både strax över och i stolpen, Mo är nära några meter ifrån och Dino försöker sig på med en chipp. Kolsva hade lägen att kvittera, men man höll ut. I matchens sista minut så kom avgörandet efter ett inlägg där Linus Bergström nickar in 4-2 i det bortre krysset. HSK vinner matchen med 4-2 rättvist ändå då man gjorde fler mål och skapade flera farliga chanser. Segern gör att man slutar på en fin 5:e plats i tabellen! Nu väntar ett litet uppehåll innan Futsalen drar igång!