Djursholm-Bsk 0-3. I hällande regn och blåst gjorde killarna en fantastisk insats. Vi gav inte motståndarna en chans. Tålamod blandat med snabba spelvändingar. Genom nära markering kunde vi vinna boll högt upp i plan,vilken gav oss en farlig frispark några meter utanför straffområdet i mitten av 1:a halvlek. Andreas Sammens skruvade in den hårt i målvaktens vänstra hörn. Resten av halvlekentryckte vi på för tvåan,men djurholms målvakt stod emot bra. han fick dock ge sig i andra halvlek då lukas d efter fina framspelningar kunde näta två gånger.Simon bp visade stort lugn från sin backplats. kantspringarna emil,tobbe h,jacob nw och lucas d stängde tillsammans med felix på mitten av motståndarna på ett effektivt sätt. längst fram sprang och jobbade danne h bra. Anton k hade en svår uppgift,ganska lite att göra,men det han fick gjorde han bra. peder och micke