Fredagens match i ersan cup avslutade en tuff vecka med cup i täby och två matcher i tisdags. Matchen på BP på fredagkvällen värmde gott .Killarna forsatte med bra inställning och bra spel. Taktiken med hög press gav utslag direkt.Bsk tog ett fast grepp om matchen. I 8:e minuten kunde Simon W via en bp-spelar göra 1-0. Viktor hade en lugn 1:a halvlek. Bp försökte rulla runt och komma fram på kanterna men Emil,Simon W och Felix stängde av dem effektivt. Simon Bp och Jesper A spelade stabilt i fösvaret, William OD jobbade hårt på mitten mitt.Sög upp förlupna långbollar och skapade snabba omställningar. Emilio och Viktor Lin. delade på toppjobbet. Mycket spring blev det,men det gav resultat i och med att BP inte kunde rulla upp bollarna utan fick slå långbollar. I andra halvlek kopierade Bp Bsk's höga press,men utan större framgång.Ett mål i slutet av matchen och ett ribbskott var det som skapades,men då hade William blivit hunnit bli fälld i straffområdet och satt efterkommade straff och efter ett snyggt anfall avslutat i målvaktens högra hörn. Genom bra inställning och hårt arbete för varandra kunde Bsk vinna matchen med 3-1. Micke,Peder och Stefan