Motståndare:AIK FF 3-DSK
Hemma/borta: Borta
Resultat:10 – 0

Kommentar:

DSK P98 startade årets Sanktan med ett riktigt dåligt resultat, 10-0 förlust mot AIK, visserligen deras U-lag, men ändå. Det var många spelare på nya positioner, men endast ett fåtal av spelarna nådde normal standard och får godkänt. AIK var duktiga, hade en fantastisk bredd och hög fart på löpningar och passningsspel och vi var helt enkelt ett par nummer för små idag. Endast i mitten på första och början på andra halvlek lyckades vi med att ligga rätt i positionerna och kriga, och under dessa perioder kunde vi stå upp mot Gnaget riktigt bra. Men under övriga delar av matchen var vi för ängsliga och bekväma och det håller inte på den här nivån.

Vi tar detta som en riktig lektion i hur fotboll ska spelas (av motståndarna) och hur det inte ska spelas (av oss själva).

Dagens extra stjärnor går till Linus, Axel och Jesper som stundtals spelade mycket bra och verkligen gav motståndarna nått att jobba mot.