Quantcast
cover

Danderyds SK P05

Välkommen till Danderyds SK P05

bild

Laginformation

Vi byter webbsida våren 2018 till Svenska lag, https://www.svenskalag.se/dsk-fotboll-p05

Under 2018 kommer vi att spela  i Sanktans 9-mannaserierna div 2 och 4. I sommar deltar vi i Sommarcup i Jönköping, Habo.

Träning måndag, tisdag och torsdag på DanderydsVallen och på helgerna spelar vi match.

Vill du prova på att spela fotboll med oss så är det bara att komma ner ombytt på en träning.

Träningstider just nu:

måndagar 16.30-18.00 DanderydsVallen

tisdagar    16.30-18.00 DanderydsVallen (ev Fotbollshallen på vintern)

torsdagar  16.30-18.00 DanderydsVallen

Huvudtränare: Pontus Granström

Ledare:

Tomas 0730 279058 /Alexandra 707721977 / Marcus 070-4201578 / Joakim 070-2955022 /  John / Sofia 070-978 1497 / Martin 0733-690030 / Niklas 0739856557  Mats 0702907023 / Linus 0766219501

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Nyheter

Lag Röd & Blå hösten 17

Lag Röd & Blå hösten 17

Vi gör om lagindelningarna i lagen röd och blå inför hösten.

Lag röd och blå blandas om nu i höst och vi kommer att spela vidare enligt nedan:

Röd  Blå 
Daniel Ghlichkani  Arvid Meldahl 
Filip Rylander  David Odelros 
Fred Bergwitz-Larson  Elliot Lindberg 
Gustav Bång  Hugo Fryxell 
Gustav Undén  Isak Lanneborn 
Hjalmar Jensen  Jonathan Nibelius 
Johan Ivarsson  Lukas Roos 
Leonard Dorph  Marcus Elmehagen 
Lucas Törnström  Moltas Rydberg 
Markus Ljungberg  Oliver Johansson 
Martin Rasiwala  Oscar Ahlström 
Martin Söderqvist  Oscar Linder 
Philip Ferde  Ruben Karsberg 
Victor Törnström  Vilgot Evesund 
Viktor Elmgren   

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Terminsavgiften DSK Fotboll

Terminsavgiften DSK Fotboll

Dax att betala terminsavgiften till DSK Fotboll, våren 2017!

Hej alla i DSK Fotboll födda 2009 eller tidigare

Nu är det hög tid att betala terminsavgiften. Betalningen ska vara föreningen tillhand senast den 14 april. Om betalning ej inkommit senast detta datum antas spelaren ha slutat i DSK Fotboll.

DSK Fotboll Våren 2017 Terminsavgift

ALLA lag i DSK Fotboll

DSK Fotboll Fotbolls- och konstgräsavgift vår 2017

För mer info använd följande adress,

http://www.sportnik.com/group/30967/page/betalsida-2017

Vänliga hälsningar

Jarmo Spiik

Kategori:

NyhetViktigt
visa kommentarer Gilla (0)

Informationsbrev från fotbollsstyrelsen

Informationsbrev från fotbollsstyrelsen

Information från Fotbollsstyrelsen!

 

Tack för det stora engagemang som finns för DSK, och DSK fotboll, ett engagemang som resulterat i en del välbefogad kritik men även ett starkt stöd för fotbollsstyrelsens inriktning. Vi tycker att DSK fotboll är en sund förening där aktiva tränare och ledare hela tiden gör det bästa för våra barn. Nu ser vi fram emot sommar-camper och ett välbehövligt sommarlov för våra aktiva.

Vi vill med detta utskick upplysa om de frågeställningar som fotbollsstyrelsen arbetar med och vilken hjälp vi önskar att få från er.

 

Stadgar, Verksamhetsplan och Sportslig policy. 

Inför ombildandet till en alliansförening där fotbollen helt ska stå på egna ben måste vi skapa egna stadgar utifrån de befintliga i DSK. Vi behöver ta fram en verksamhetsplan samt se över den sportsliga policy som fotbollssektionen ska bedriva verksamheten efter. Dessa måste arbetas fram gemensamt med våra tränare, ledare och medlemmar för att få en bra sammanhållning i klubben.

En första workshop om detta kommer att hållas innan sommaren varefter en arbetsgrupp jobbar vidare tills ett uppföljningsmöte sker i höst.

 

Ledardagar

Vi vill att alla som är med och tränar våra barn ska ha en grundutbildning i hur man tränar och leder barn, och att DSK fotboll ser till att det finns möjligheter för adekvat vidareutbildning.

För att stötta och inspirera våra tränare, lagledare, föräldratränare och ungdomstränare planerar vi att 1-2 gånger per termin anordna en ledarträff, där goda exempel och idéer delas och premieras samt att inbjudna inspirationsföreläsare hjälper till med fortbildning och/eller ger en ny syn på utveckling & ledarskap som vi kan ha nytta av i klubben.

Första ledarträffen är inplanerad till den 14/6 kl 19.00-20.30 då vi förutom att närmre presentera styrelsen kommer ha gruppdiskussioner om framtiden, med fokus på nya stadgar, verksamhetsplan och sportslig policy. Separat inbjudan kommer till samtliga ledare/tränare.

Arbetar ni med eller känner till någon bra inspirationsföreläsare tar vi tacksamt emot förslag!

 

Klubbsamarbeten

Som klubb vill vi att tränare, ledare, spelare och föräldrar agerar korrekt och respektfullt sinsemellan och mot tränare, domare och motståndare. Fair play är viktigt både på och utanför planen.

De fem fotbollsklubbarna i kommunen ska gemensamt signera en uppförandekod hur vi agerar vid övergångar mellan föreningarna så att inte hela lag slås ut i årskullar.

Vi ska inleda samtal om föreningsblandade lag på tjejsidan och samarbeten i tunna årgångar med övriga föreningar i kommunen.

Tränar & ledarskaps- utbildning kan med fördel genomföras gemensamt med övriga klubbar i kommunen.

Målvaktstränare, teknikträning, konditionsträning, utbildningar likaså.

Vi har inlett samtal med EIF och SIF om att tillsammans kunna anordna en av Stockholms största 11-manna cuper!

Danderyds-modellen. Vi i fotbollsstyrelsen kommer verka för att samla in digitala namnlistor (samt knacka dörr) från medlemmarna, så att vi gemensamt kan stöta på våra politiker och tjänstemän för att minska kostnadsbördan med konstgräsavgifter.

Vi hoppas få med oss de andra klubbarna i kommunen.

 

Alliansföreningsmöten

För att sprida goda idéer och verka för ett gott samarbete mellan DSK:s alliansföreningar, fotboll, friidrott, volleyboll och innebandy, vill vi på styrelsenivå ha fyra träffar per år där varje alliansförening står värd för varsitt möte.

Ytterligare syfte är att underlätta deltagande i fler sektioner, samt promota och stötta varandras arrangemang inom våra respektive föreningar. Fler fotbollsspelare på Danderydsloppet och Danderyds OS tex.

 

Sponsorprogram

Det har varit upp till varje lag att skaffa sponsorer till sina kostnader, ofta direkt från föräldrarnas plånböcker och ibland från företag direkt kopplade till de aktiva i respektive lag. Resultatet är att vissa lag har haft relativt gott om pengar till cuper, bollar, kläder och ryggsäckar, medans andra lag helt fått förlita sig på föräldrastöd.

Det har varit svårt att få sponsorer till klubben och det har inte skett på ett strukturerat sett.

Vi vill starta ett långsiktigt arbete där det ska vara lätt att motivera företag att sponsra DSK på grund av klubbens lokala engagemang och det exponeringsvärde som finns runt klubben. Med rätt urval av sponsorer ska de känna att klubbens medlemmar, både privat och genom sina företag försöker gynna dem, som tack för sitt stöd till klubben. Vi har redan fått positiva apropåer från föräldrar och företag som önskar stödja DSK och DSKs fotboll.

Med en tydlig policy kan vi bli en attraktiv samarbetspart för företagens CSR arbete. Våra ungdomstränare visar varje dag prov på att de är pålitliga och ansvarstagande lagarbetare.

För att öka antalet ungdomstränare och göra det mer attraktivt för att bli ungdomstränare vill vi promota dem för våra sponsorer och våra medlemmars företag med hopp om att ge dem en god chans till extrajobb, sommarjobb eller praktikplatser.

 

Utveckling av Danderydsvallen

Vi vill att Danderydsvallen blir en naturlig mötesplats för flera, detta genom att bygga vidare på många av de fina initiativ som Jarmo och klubben tidigare jobbat med. Vår önskan är att hitta sponsorer som kan stå för kostnad för mellanmål för de barn och ungdomar som väljer att göra sina läxor på vallen. Samt att få volontärer, unga eller gamla, att finnas till hjälp under vissa tider.

Med mindre förändringar kan klubbhuset göras mer användarvänligt och öppnas upp för barn och ungdomar att nyttja som ett vardagsrum på vallen.

Hockeyrinken och/eller lilla banan kan förses med underlag för att användas som uppvärmningszon, mini-fotboll eller teknikträning.

 

Traditioner

Vi vill att DSK är mer än bara sport. DSK ska vara en grupptillhörighet och en gemenskap man inte vill vara utan. Vi tror att det finns fler aktiviteter som stärker klubb och lagkänslan och som gör att fler väljer att spela fotboll längre.

Återuppliva fotbollens dag, starta tjejfotbollens dag, ha en gemensam fotbollsavslutning inför sommaren är aktiviteter vi vill organisera. 

 

PS

Jag har satt som personligt mål att minst få 50.000kr från nya sponsorer till klubben från företag i mitt kontaktnät, jag hoppas att även ni kan fundera på vilka företag ni känner och som kan vara med och sponsra DSK. Det vore roligt om vi kan bekosta ett sommargolv eller gräs på hockeyrinken för att fler ska kunna spela samtidigt på bättre tider.

 

Fotbollsstyrelsen genom Carlos

 

Har ni några frågor eller funderingar till oss i fotbollsstyrelsen så kan ni skicka ett mail till: fstyrelse@danderydssk.se

Kategori:

ViktigtNyhet
visa kommentarer Gilla (0)

MärstaGames 2015

MärstaGames 2015

DSK P05 avslutade med en finalseger mot IK Frej i en väldigt trevlig match från båda lagen. Finalresultatet blev 1-0 till DSK.

Vi var lite svårstartade i cupen och började med ett par snöpliga förluster och en oavgjord. Vi hamnade i B-slutspelet där vi kämpade och slet i både semin och i finalen.

Bra spelat!!

Kategori:

NyhetNyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Lagfoto

Lagfoto

Glöm inte matchställ för att på måndagens träning kommer fotografen Linda Otterstedt och tar lagbilder på oss i P05

Samtliga ska vara klädda i matchkläder på måndagens träning för då kommer fotografen Linda Otterstedt och tar lagbilder på P05.

Vi återkommer inom kort om hur man kan köpa dessa bilder,

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

RoslagsCupen spelschema

RoslagsCupen spelschema

Spelschemat för Roslagscupen är nu klart och fnns på länken nedan.

Helgen den 12-14 juni åker vi till Roslagscupen, nedan kommer det att komma mer information och på länken nedan finns ni spelschemat.

Fotboll:

Matchtid - 2x20 min

Underlag - naturgräs

 

 

 

Spelschema:  http://www.cumap.org/cup/roslagscupen4912.htm

Roslagscupen: http://www.roslagscupen.se/

 

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Avslutningen

news item image

Avslutningen

Det blev en knapp förlust i matchen mot föräldrarna, killarna försökte hämta upp 0-4 underläge men nådde inte ända fram.

Avslutningsdagen började med 5-manna spel mellan killarna där vi fick se många fina kombinationer och prestationer.  Efter 3 hårda 5-manna matcher  var det dags för 7-manna mot föräldrarna.

 

Föräldrarna öppnade starkast och kämpade sig till en 4-0 ledning och kände sig bekväma. Då trodde vi alla att killarna lade in stöten och var på väg att vända matchen men vid 4-3 kämpade sig föräldrarna till sig segern.

 

Fotbollen följdes av korv och fika i klubbhuset och säsong 2014 är avslutad (nästan).

 

Träningsmatch och vidare träningar.

För att avsluta ordentligt så spelade vi på söndagen en träningsmatch mot Sollentuna Kärrdal. Med en väldigt intensiv öppning av DSK tänkte vi på sidan att det här kommer de aldrig att orka då vi bara hade en avbytare i början. Men så fel vi hade, killarna orkar mer än vad vi tror. Matchen slutade med seger i denna välspelade träningsmatch (från båda lagen).

Kul att se Davids målvaktsspel idag.

 

Vi tränar vidare i laget på måndagar 16.45 november ut och sedan tar vi ledigt i december.

Mer info om var och när vi drar igång i januari kommer senare.

 

 

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Brons i Höstpokalen

Brons i Höstpokalen

DSK:s 05:or fick höja ännu en buckla efter seger i bronsmatchen i Barkabys Cup Höstpokalen.

Efter en bra dag i gruppspelet väntade en lång söndag med slutspelsmatcher.

som helgen innan så gick det väldigt bra och vi hamnade i semifinal där Södertälje vann.

På eTT imponerande sätt laddade alla om och vi kunde bärga bronset efter förlängning och straffar.

Bra jobbat killar + ledare!

visa kommentarer Gilla (0)

VIKTIGT ANGÅENDE BETALNINGAR AV DELTAGARAVGIFTER 2015

För att effektivisera administrationen av deltagaravgifter har Fotbollsstyrelsen beslutat att fr.o.m i år (2015) införa "pay-and-play".

Dvs vi skickar inte längre ut några pappers- eller mailräkningar utan anmälan och betalning sker hädanefter via lagets egna hemsida, där du återfinner en betalningslänk med rätt belopp för respektive årskull.

För att kunna vara med och spela matcher och träna i DSK Fotboll måste du betala avgiften senast den 31 mars.

Observera att Konstgräsavgifter debiteras separat från konstgräsbolaget, Danderyds Konstgräs AB.

Här anmäler du din son till DSK P05 vårterminen 2015:  JA, HAN VILL VARA MED VÅRTERMINEN 2015!

Kommande aktiviteter

Kontaktinformation

Kontaktperson
Tomas Ferde
Epost
Mobil
0730 27 90 58