Danderyds SK Fotboll

DAGS ATT ANMÄLA OCH BETALA TERMINSAVGIFT VT 2017 

Det är nu dags att anmäla deltagande och betala avgift för VT 2017. För att effektivisera administrationen av Terminsavgift har vi sedan tidigare beslutat att införa "pay-and-play".

Det innebär att vi inte längre skickar ut några pappers- eller mailräkningar utan anmälan och betalning sker via denna anmälnings-/betalsida här i Sportnik. På denna sida återfinner du anmälnings-/betalningslänkar med rätt belopp för respektive årskull.

En ytterligare förenkling from 2016 är att vi samdebiterar konstgräsavgiften från konstgräsbolaget Danderyds Konstgräs AB tillsammans med föreningens fotbollsavgift. Det innebär att det endast blir en avgift att betala per termin. Som tidigare inkluderar föreningens fotbollsavgift medlemsskap i Danderyds SK.

För att kunna vara med och spela matcher och träna i DSK Fotboll under våren 2017, januari-juni, måste spelaren vara anmäld och avgiften vara betald senast måndagen den 14 april 2017.

Klubben ber alla att använda sig av internetbankbetalning , (ej kortbetalning) för att minska klubens kostnader.

JAG VILL ANMÄLA TILL:


DSK Fotbolls- och konstgräsavgift vår 2017

Medlemskap i DSK Fotboll 2017

DSK-Melliskort

Stadium Teamsales

Kontaktinformation

Kontaktperson
Jarmo Spiik
Epost
Mobil
070-576 46 05
Hemmaarena
Danderydsvallen
Adress
Noragårdsvägen 46, Danderyd
Postadress
182 38 DANDERYD
Information

DSK Fotboll tar gärna emot nya spelare eller sponsorer. Kontakta vår fotbollskonsulent Jarmo Spiik för information om vår fotbollsverksamhet. Telefontid vardagar kl 10-11. Vill ni kontakta fotbollsstyrelsen så kan ni maila till: fstyrelse@danderydssk.se

Sektionsnyheter

P04 till semifinal i Ersan cup - 2017!
Nyhet
Årsmöte 27 April
Nyhet, Viktigt
Terminsavgiften DSK Fotboll
Hög tid att betala terminsavgiften till DSKFotboll
Viktigt, Nyhet