Danderyds SK Fotboll

DAGS ATT ANMÄLA OCH BETALA TERMINSAVGIFT HT 2017 

Det är nu dags att anmäla deltagande och betala avgift för HT 2017. För att effektivisera administrationen av Terminsavgift har vi sedan tidigare beslutat att införa "pay-and-play".

Det innebär att vi inte längre skickar ut några pappers- eller mailräkningar utan anmälan och betalning sker via denna anmälnings-/betalsida här i Sportnik. På denna sida återfinner du anmälnings-/betalningslänkar med rätt belopp för respektive årskull.

En ytterligare förenkling from 2016 är att vi samdebiterar konstgräsavgiften från konstgräsbolaget Danderyds Konstgräs AB tillsammans med föreningens fotbollsavgift. Det innebär att det endast blir en avgift att betala per termin. Som tidigare inkluderar föreningens fotbollsavgift medlemsskap i Danderyds SK.

För att kunna vara med och spela matcher och träna i DSK Fotboll under hösten 2017, juli-december, måste spelaren vara anmäld och avgiften vara betald senast måndagen den 31 juli 2017.

Klubben ber alla att använda sig av internetbankbetalning , (ej kortbetalning) för att minska klubens kostnader.

JAG VILL ANMÄLA TILL:

DSK Fotboll, Fotbolls- och konstgräsavgift höst 2017


Medlemskap i DSK Fotboll 2017

DSK-Melliskort

Stadium Teamsales

Kontaktinformation

Kontaktperson
Jarmo Spiik
Epost
Mobil
070-576 46 05
Hemmaarena
Danderydsvallen
Adress
Noragårdsvägen 46, Danderyd
Postadress
182 38 DANDERYD
Information

DSK Fotboll tar gärna emot nya spelare eller sponsorer. Kontakta vår fotbollskonsulent Jarmo Spiik för information om vår fotbollsverksamhet. Telefontid vardagar kl 10-11. Vill ni kontakta fotbollsstyrelsen så kan ni maila till: fstyrelse@danderydssk.se

Sektionsnyheter

Danderyd Boys Cup 2017 Autumn Edition
Välkommen till 2017 års upplaga av fotbollscupen Danderyd Boys Cup för pojkar födda 2006 på Danderydsvallen i Danderyd.Vi är glada att kunna använda hela Danderydsvallen, alla de 3 mycket fina konstgräsplanerna. 2017 års upplaga kommer att spelas för P06 söndagen den 22 oktober.
Nyhet
Höstterminsavgift
DAGS ATT ANMÄLA OCH BETALA TERMINSAVGIFT HT 2017 Det är nu dags att anmäla deltagande och betala avgift för HT 2017.
Viktigt, Nyhet
P04 till semifinal i Ersan cup - 2017!
Nyhet

Nyheter från alla lag

BARCELON INFORMATION
Viktigt, Nyhet
Danderyd Boys Cup 2017 Autumn Edition
Nyhet
Lag Röd & Blå hösten 17
Nyhet