Quantcast
cover

Danderyds SK P98

Matchinfo

Sport:Fotboll
Matchtyp:S:t Erikscupen
Spelad:2011-04-30
Motståndare:IF BP 14-DSK 2
Hemma/borta: Borta
Resultat:4 – 3

Kommentar:

Premiär i division 5 och bortamatch mot BP14.

DSK startade lite avvaktande och var inte på tå i första halvlek, BP kom igenom med djupledsbollar några gånger och i två anfall kunde de peta in bollen och vi gick till halvtidsvila med BP ledning, 2-0. Vi pratade om att vara mer nogranna och mindre stressade vid pass och mottagning samt att vi skulle jobba mer tillsammans i andra halvlek. Det gjorde killarna, DSK fick en bra press på BP i andra, precis som vi vill spela och efter en stund både reducerade och kvitterade vi och ställningen var 2-2. BP fick ett mål till vid inlägg och här är det roligt att se att man inte ger upp, ny kvittering och 3-3.

Matchen stod och vägde i slutet och Viktor höll oss kvar i matchen med en fotparad och en fin närkamps räddning men till slut kunde BP slå in en retur och resultatet stod sig matchen ut, 4-3 till BP.

Dagens slitvargar är Martin och Daniel som föredömligt sprang in i närkamperna och använde kroppen, också kul att se Viktor spela långt utanför målet och slå undan BPs kontringschanser. Dagens mål gjordes av Martin och Jesper

Vi jobbar på, känns att vi är på gång