Quantcast
cover

Danderyds SK P98

Matchinfo

Sport:Fotboll
Matchtyp:S:t Erikscupen
Spelad:2011-05-14
Motståndare:IK Frej 3-DSK 2
Hemma/borta: Borta
Resultat:1 – 1

Kommentar:

DSK P98 och IK Frej delade rättvist på poängen på fredagskvällen, lagen hade olika perioder av matchen som man dominerade och bägge lagen hade flera bra chanser att göra fler mål. DSK inledde i vanlig ordning mycket starkt och vaskade fram ett flertal bra chanser, men det var Frej som gjorde det första målet på en snabb kontring där vi låg lite fel i positionerna. Målet följdes sen av ett spelövertag för motståndarna ända till sista 5 av första halvlek då DSK ryckte upp sig.

I andra halvlek tog DSK över taktpinnen och satte Frej under press med fint centralt spel med långa bollar ut mot kanterna och vassa lägen framför mål. Med ca 10 min kvar stal Axel bollen av en Frejförsvarare och satte ett vänsterskott i bortre krysset. Sen böljade spelet fram och tillbaka men inga fler mål gjordes.

En fartfylld och rolig match där DSK:s centrallinje med Jacob, Linus och Daniel spelade mycket bra idag och var navet i laget och där Jesper får plus för mycket fint vänsterbackspel. Kul också att Tor, Olof och Jonatan från P99 gjorde riktigt bra ifrån sig i sin debutmatch på 11-manna.

Dagens extra stjärnor blir faktiskt 4 st denna gång, de går till Linus, Jesper, Jacob och Daniel.