Motståndare:IK Frej 2-DSK
Hemma/borta: Borta
Resultat:3 – 3

Kommentar:

Att vara i Täby på fredagskvällar har börjat bli en vana, för tredje fredagen i rad var DSK P98 i Täby för match, och för andra fredagen i rad var på Täby IP och mötte IK Frej. I vanlig ordning så startade DSK bra, skapade ett antal bra lägen men som vanligt är vi lite uddlösa när det gäller. I stället gör vi enkla misstag och låter motståndarna göra två alldeles för enkla mål, vi till och med så gott som spelar fram till dem.

I pausvilan finns ändå hoppet kvar, vi är alltid bättre i andra halvlek som Danne påpekar. Vi börjar tvivla när Frej rinner igenom och gör 3-0 men sen händer det! Men med en kvart kvar av matchen slår Jacob en frispark från minst 25 m som på nått sätt letar sig in. Målet ger energin vi behöver, spelet blir bättre och tuffare, och vi får sen en straff. Om den var riktig eller ej låter vi va osagt, men domaren är säker på att det var hands i straffområdet. André är iskall och lurar målisen in i fel hörn. DSK får ytterliggare mer kraft och börjar rulla boll som vi är vana att se och på ett mönsteranfall lurar Daniel sin försvarare och sätter iskallt 3-3 målet.

Det var en en jämn och bra fotbollsmatch, som det alltid är när man möter IK Frej, nostalgiskt för undertecknad som vanligt oxå, med två bra lag och resultatet var rättvisst. Det som känns bra är att vi aldrig ger upp utan vi vet att vi orkar i 60 minuter hur än illa det ser ut.

Matchens extra stjärnor går till Daniel, Frederik och Jacob.