Quantcast
cover

Danderyds SK P98

Matchinfo

Sport:Fotboll
Matchtyp:S:t Erikscupen
Spelad:2011-05-26
Motståndare:DSK-Viggbyholms IK
Hemma/borta: Hemma
Resultat:4 – 0

Kommentar:

Första trepoängaren i div 4 spelet bärgades ikväll då DSK besegrade Viggbyholm med klara 4-0, en seger som kunde varit betydligt större. I vanlig ordning börajde DSK bra och skapade ett antal bra chanser, men VIK fick en mycket billig straff på en kontring. Rättvisa skipades dock då bollen slogs högt över ribban. I stället var det DSK som gjorde första målet, Oskar drog till med högern! strax utanför straffområdet och bollen gick in i bortre burgaveln. Efter det tog DSK kommandot igen, Martin spelade fram Pelle som iskallt gjorde två noll.

I andra fick vi en lika billig straff, som André bergsäkert satte i högra krysset. Spelet var nu stundtals mycket bra med härlig bredd och passningsskicklighet, fart och fläkt framåt och samtidigt kassaskåpssäkert bakåt. Vi hade mycket bra hörnor i matchen, och tillslut satt också 4-0 när Axel knoppade in bollen.

Sammantaget en mycket väl genomförd match där vi gjorde det som vi övat och övat på hela året, kul att det äntligen verkar ge resultat på planen. Hela laget jobbade föredömligt för varandra och tillställning kryddades med tekniskt läckra dribblingar och med ett väl fungerande passningsspel.

Dagens extra stjärnor till Jacob, Linus och Axel.