Quantcast
cover

Danderyds SK P98

Matchinfo

Sport:Fotboll
Matchtyp:Ersans pokal, B-slutspel final
Spelad:2011-06-05
Motståndare:DSK-Saltsjöbadens IF blå
Hemma/borta: Borta
Resultat:0 – 2

Kommentar:

Kul för killarna att fotas med en pokal efter Ersans Bfinal där DSK vann mot Saltsjöbaden med 2-0.

Redan från start fick DSK till sitt spel som man vill spela och vi vann många bollar på deras planhalva. DSK spelade som ett lag hela matchen och följde vår idé "Starkare tillsammans".

Saltsjöbaden var också ett spelande lag och det blev en trevlig match med bollen på backen, pressen vi satte högt resulterade till slut till att Alexander sliter till sig bollen och kan kyligt sätta 1-0. Grunden till målet började med pressen på vänsterkanten och topparna som låste Saltsjöbadens uppspel. När Saltsjöbaden kom fram kändes det väldigt tryggt med Jakob, Oskar och Linus i backlinjen plus att yttrarna Alexander och Nathan gjorde ett bra jobb i defensiven. Kom de in mot "boxen" så fanns där Axel och André som jobbade bra med backlinjen. Likaså framåt så fick vi idag se några fina kombinationer mellan mittfältarna och och forwards, vi såg till och med några spelvändningar från ena sidan till andra (mycket bra!!)

Efter ett bra jobb av Pelle och Daniel utanför deras straffområde får DSK en frispark och Jakob slår in den snyggt i vänster hörn och ställningen är 2-0 i halvtid. I första hade vi en härlig spelglädje och vi fick se både Nathan och Carl-Fredrik kriga och ta långa löpningar på vänsterkanten, Nathan hade också, efter ett snyggt uppspel, en boll som deras målvakt tippade precis till hörna. Axel och André gjorde ett stort jobb på mitten både framåt och bakåt och forwards, Andreas, Pelle, Carl-Fredrik, Kalle och Daniel styrde motståndarna helt rätt.

Andra halvlek startade likadant och DSK höll uppe spelet hela matchen ut, naturligt så fick Saltsjöbaden lite press mot slutet och Viktor fick visa vad han går för, en räddning i nedre högra hörnet plus en som han tippade snyggt till hörna. De öppnade sig bakåt och vi fick ett antal bra målchanser men deras målvakt var väldigt duktig på frilägen och kunde rädda. Resultatet 2-0 stod sig matchen ut och DSK fick höja pokalen

Bra jobbat killar, vilken laginsats.

Dagens stjärnor går till Viktor, Linus, Jakob, Oskar, Alexander, André, Axel, Nathan, Andreas, Pelle, Daniel, Carl-Fredrik och Kalle = laget!!