Motståndare:DSK 2-Täby IS FK 3
Hemma/borta: Hemma
Resultat:2 – 0

Kommentar:

I vårens sista match besegrade DSK Täby IS med 2-0 i div 5-serien. Segern borde va betydligt större då DSK ägde matchen från start tills det att slutsignalen ljöd. DSK hade dock lite för dålig rörelse och bolltempo, vilket gjorde att vi föll in i motståndarnas tempo. Men trots massa chanser och hörnor så stod det bara 1-0 i paus efter det att Linus dragit in ett distansskott rätt upp i nättaket.

Andra halvlek fortsatte pressen mot de kortväxta TIS:arna men med lite oskärpa från DSK och en duktig målis så höll motståndarna emot. Tillslut prickade dock Axel in tvåan efter ett ritkigt mönsteranfall där vi lät bollen gå via kant och ett antal passningar in till en fristående Axel som inte gjorde något misstag. DSK-killarna ska ha beröm för att man trots att man inte hade flyt i spelet, hela tiden försökte lira boll, aldrig att man tjongade och chansade utan alltid försökte man vara konstruktiv och rädd om bollen. Laget är verkligen måna om att spela vacker och teknisk fotboll, även de dagar som allt inte fungerar, härligt att se.

Matchens extyra stjärnor till Linus, André och Axel.