Här kommer en grovplanering för 2014 gällande DSK P05. Vi ser fram mot en riktigt rolig säsong med cuper och matcher.

 

Träningsstart: Vi startar den 19 januari kl 13:30 DanderydsGymnasium som ni fick mail om. Vi kommer att träna varje söndag där förutom då det är cup eller annan aktivitet i hallen - titta i kalender. (den 9/2 är det inte träning).

Matchtröjor: Vi tittar på att ta fram nya matchställ (tröja, shorts, strumpor). Kostnaden är beroende på hur många sponsorer vi får in :-). Finns många platser på både tröja och shorts så kontakta Niklas Ahlström för att vara med och synas på matchstället.

Träningsmatcher: En bit in i februari (beroende på kylan) så kommer vi börja med träningsmatcher i RM Hallen 5-manna.

Senare mot sommaren kommer vi att börja med några träningsmatcher för 7-mannaspel.

 

CUP: Vi är anmälda till 2 olika cuper i vår, 4lag är anmälda och datum för vårens cuper är 5 eller 6 april. I juni tittar vi på fler cuper.

Sanktan: Vi har 4st lag anmälda i St:Erikscupen.

Ekonomi: Vi har idag pengar som täcker vårens cuper men vi behöver ta in 300:- / spelare för att kunna anmäla till cuper och köpa in material. Ni som vet att ni inte betalat förra årets avgift kan göra det direkt till lagkontot eller kontakta Per Ivarsson.

Träning ute: Vi går ut och tränar på vallen när värsta vintern är förbi, i år ser det ut som att vi kommer få lite andra träningstider. I klubben jobbar man på att få in externa tränare där vi i P05 säkerligen kommer att få en akademitränare en gång i veckan - mer info när det är klart.

 

Väl mött på söndag i DanderydsGymnasium