Mötesrapport, matchställ, sponsring, bilder, träning m.m.

Information F07

Förra veckan samlades ledare från de olika spelartrupperna inom DSK. Här kommer en kort summering från mötet:
Vi är totalt 21 spelartrupper som ska samsas om tiderna på Danderydsvallen. Vi tilldelades Tisdagar och Fredagar mellan kl 16.45-18.00 med start from Mars. Det finns ännu ingen kontrakterad huvudtränare för vårt lag utan vi fortsätter med föräldrar som tränare under ledning av Anders Sjöberg .Vi kommer att skicka ut ett rullande schema till alla som anmält intresse (det är inte försent att hoppa på) för våra tisdags och fredagsträningar när vi ser att det är dags att börja utesäsongen (förmodligen i mars).
Fler initiativ är eller kommer startas upp inom kort med syfte att förbättra kvaliteten på fotbollsverksamheten:
-       Tränarutbildning (bas), 2 dagar, kommer att erbjudas för alla som är intresserade.
-       Klubben har köpt in ett verktyg från Svenska Fotbollsförbundet vilket innebär att samtliga träningspass automatiskt planeras in med diverse spelmoment etc. Verktyget (en app) är frivilligt att användas.
-       Det kommer erbjudas individuell träning för tjejerna utöver våra schemalagda träningar,
-       Målvaktsträning erbjuds from 7-mannalag.
-       Tjejfotbollens dag 18 april (markera i kalendern!!!)
-       Fotbollsläger i samband med lov
Så fort vi har fått mer information om ovanstående går vi ut med detta via Sportnik!
Vi diskuterade det faktum att det går lite trögt att locka fler tjejer till fotbollen. Det har förekommit att andra klubbar inom vår kommun har gått ut med riktade brev till hushållen men det är en metod som varken DSK eller Stockholms Fotbollsförbund står bakom. Ett sätt att locka fler tjejer är att anordna klassfotboll. Klubben planerar att i samarbete med Balders, Kyrk- och Kevingeskolan anordna fotbollsaktiviteter för klasser, ev i samband med Tjejfotbollens dag.
Matchställ
Det är några spelare som ännu ej har hämtat ut sina matchställ. De finns att uthämtas i samband med söndagsträningarna.
Fotografier
Vi planerar att löpande på vår lagsida på Sportnik spara ner fotografier som tas i samband med matcher, träningar o.dyl. Eftersom endast spelare och föräldrar i F07 har access till lagsidan hoppas vi att det är OK!
Sponsorer
Vi är glada att vi har en sponsor; NORD & Co Advokatbyrå (Tack Pernilla). Men vi skulle behöva fler! Tack vare sponsorpengar kan vi finansiera cuper, resor, fotbollskläder mm. Om intresse finns hör av er direkt till Maria Duvaldt, Sponsoransvarig för F07.
Avslutningsvis vill vi påminna om Söndagsträningarna på Kevingeskolan. Det är en fantastiskt fin stämning på träningarna, det märks att tjejerna tycker det är roligt!
Hälsningar
Ledarstaben F07