1. Funktionen för nyheter är uppdaterad med ett ingress-fält. 2. Ny finns det ett Pratplank som inom kort kommer att finnas i appen 3. Uppdaterad texteditor för inmatning av text på startsida, nyheter, kalender, mm.


Nyhetsfunktionen är uppdaterad/ändrad

Nu finns det en möjlighet att lägga till en ingress i nyheten. Det är endast ingressen som visas på sajtens startsidan och i nyhetslistorna. Om man inte väljer att använda ingress så visas alltså endast rubriker på startsidan och olika nyhetslistor. Detta har uppkommit för att öka layout valfriheten hos er användare,

Pratplank

Pratplank är främst en funktion som kommer att vara nyttig i Sportnikappen. Här kan du skriva en fråga eller kommentar och bestämma vilka roller som ska kunna se detta. I appen kommer automatisk uppdatering av datan att ske under varje minut. Självklart fungerar pratplanket även på din vanliga dator, dock med skillnaden att uppdateringen måste göras manuellt.

Uppdaterad texteditor

Nu har Sportniks publiceringsverktyg uppdaterats. Detta innebär en minskning av buggar som har förekommit. Vi hoppas att detta kommer leda till ett smidigare arbete med t.ex. publicering av nyheter och länkar med mera.