Quantcast
cover

Danderyds SK P07

Spelatutbildningsplan

Spelatutbildningspla

Vi har vinnlagt oss om att hålla den mycket kortfattad och lättförstålig. Planen inleds med en övergripande beskrivning av utbildningsplanen i klubben som gäller från (5år) 8 - 13 år, sedan en kort beskrivning vad som gäller för 9 åringar, därefter en översiktlig årsplanering över vilka träningsmoment som ska gås igenom under året, planen avslutas sedan med ett antal övningar som kan användas för att uppnå måluppfyllelse.
Laget/tränarna måste inte slaviskt använda sig av dessa övningar men de olika moment man som 9 åring ska träna på måste ingå under året, alltså, man får inte frångå årsplaneringen. Tränarna får gärna använda andra övningar om man upplever att de passar bättre.

Om spelarna är duktiga och enkelt klarar övningarna så kan man natutligvis bygga på övningarna så att dom blir svårare eller tex gör övningarna i högre tempo etc. Övningspaketet innehåller en del övningar som egentligen är för äldre barn men om huvudtränaren anser att spelarna kan utföra de övningarna på ett bra sätt är det ok att använda dessa övningar. Man kan också använda delar av de mer avancerade övningarna.

Ladda ner bifogad fil: