cover

Hämta aktiviteter via länk

OBS! Just nu fungerar det enbart för Fotboll!

Med den här funktionen kan ni hämta alla era matcher in till kalendern helt automatiskt.

Ni hittar funktionen här, Adminläge - Kalender/Hämta aktiviteter via länk

Gör så här:

  1. Gå till sidan där ni ser lagets alla matcher på förbundets hemsida. Exempel, http://svenskfotboll.se/allsvenskan/information/?scr=teamresult&flid=66036
  2. Kopiera länken till den sidan och klistra in den i rutan bredvid "Länk att hämta".
  3. Välj aktivitetstyp t.ex. "Matcher". Om ni spelar i flera serier så kan ni ju lägga upp olika aktivitetstyper per serie så blir det lättare att skilja dem åt. 
  4. Fyll i hur lång tid matchen varar inkl. paus m.m.
  5. Fyll i om ni vill att aktiviteten ska starta lite tidigare, ofta samlas man ju en stund före match och det är ju ofta den tiden man vill visa i kalendern.
  6. Skriv in en standardtext som kommer att visas på alla matcherna.
  7. Spara - Klart

Spelar ni i flera serier så upprepar ni samma procedur för den andra serien.

Observera att man inte kan få kallelser till de olika matcherna per automatik. För att kalla till en sådan match går ni in på aktiviteten och klickar på "Skapa kallelser" längst ner under "Hantera aktivitet".

Det kan ta upp till 30 min. innan aktiviteterna hamnar i kalendern.

Obeservera också att matchändringar uppdateras automatiskt och att det i nuläget inte finns någon funktion för att uppmärksamma det mer än att ni kan se det i loggen och så klart att den ändrats i kalendern.

Matcher som tas bort i serien tas inte automatiskt bort ur er kalender.

Vill ni ta bort eller ändra hämtade aktiviteter manuellt så går ni in under fliken "Logg hämtade aktiviteter". Där klickar ni bort Auto Uppdatering så den visar rött. Sedan kan ni gå in och redigera och ta bort aktiviteten. Om ni vill ta bort en hel hämtning så går ni in under fliken "Visa hämtningar" och klickar på soptunnan. Supportnyheter

Nyaste Månad År Författare Kategori
Laddar inlägg
Supportsponsor
Pushtalk