Kläder inom DSK Fotboll

 

Nu när alla lagen har börjat beställa kläder mm från Stadium är det några regler som måste följas.

 

1. Beställningar för föreningens räkning är det enbart Fotbollskonsulenten (Jarmo Spiik) eller föreningens styrelse, (två i förening, tex ordf och vice ordf eller kassör) i som får göra. 

2. Beställningar som görs för ett lags/ en spelares räkning skall alltid betalas av respektive lagkassa eller privat konto. 

3. Beställningar som görs av förälder/lagledare måste alltid ange sitt namn respektive för vilket lag beställningen görs, till personal på Stadium Teamsales vid beställningen.

4. Om inte beställningsordern innehåller namn på person och lagnamn kommer föreningen Danderyds Sportklubb ej betala fakturor från Stadium och leverans av beställt material kommer inte att ske eller utdelat material kommer återtas.

5. Enskild spelare eller lag ska vid beställningar av träningsmaterial, träningskläder mm alltid beställa/köpa från DSK-sortimentet som vid var tid finns på Stadium Teamsales hemsida, http://www.stadiumteamsales.se/danderydssk/fotboll.

6. Det avtal som finns sedan januari 2017 mellan Stadium/Adidas/DSK innebär att vi ska sträva efter att köpa även andra träningsprodukter av Stadium och Adidas även om det inte finns i  DSK-sortimentet på Teamsalessidan, tex Adidas fotbollsskor. 

 

För övrigt är det bråttom med vissa beställningar, tex matchtröjor, som det är ca 8 veckors leveranstid för. Normal leveranstid på övriga produkter är 4-5 veckor och ska det tryckas företagslogor etc på overaller mm så bör man beställa i god tid för att prodkterna ska hinna fram till den första matchen i sanktan i april.

 

Bollar är beställda och komplettering av bollar kommer att ske i respektive lag under kommande veckor. Det ska finnas lika många bollar i laget som det finns spelare i laget. Föreningen köper och delar ut bollar till lagen i början av säsongen. Om lagen tappar bort bollar får lagen själva köpa bollar under säsongen.

 

Klubben återkommer med mer info angående sponsring/sponsrade ledar-jackor