Fredag 23 september tog sig DSK F03 till Enebybergs IP för ett returmöte mot det lila hemmalaget, dvs Enebybergs IF.

Det här visade sig bli en riktigt spännande och välspelad match där DSK ryckte åt sig initiativet och gick fram till en 3-1-ledning i halvtid efter några riktigt fina mål av DSKs farliga anfallare. Laget låg genomgående bra i positionerna och hade en härlig kämpainställning.

I början av andra halvlek slappnade vi av lite i koncentrationen vid ett par tillfällen och EIF tilläts göra både 2-3 och 3-3. DSK kontrade dock med fortsatt fint spel och det resulterade strax före slutet i ett nytt snyggt DSK-mål fram till 4-3. Nu trodde vi på seger, men tyvärr fick en EIF-spelare glida igenom hela laget och kvittera till 4-4 nästan direkt efter vårt ledningsmål. En skicklig prestation av deras bästa spelare.

I slutsekunderna fanns chanser åt båda håll. DSK hade ett fint passningspel emellanåt men inget avslut gick i nät. Åt andra hållet skapade EIF chanser som våra backar och målvakt lyckades avstyra.

Den mycket spännande matchen slutade 4-4. Vi tar med oss en hel positivt, bla ett fint passningsspel och kämparanda, och vi fick en nyttig läxa i att det gäller att vara koncentrerade hela matchen.