För cirka ett år sedan samlades vi i Vaxholm en härlig morgon i ca 20 graders solsken. Denna morgon möttes vi av en grå och disig skärgård i ynkliga 10 grader.

Fullt lag med 9 flickor var dock stämningen på topp. Diamantuppställning från start och till stor del förde DSK spelet under första halvleken men trots övertaget var utdelningen mager då stolpar, ribbor, Vaxholms backar och målvakt stod i vägen för våra försök. Till slut blev dock våran press för stor och genom ett långskott som lirkade sig igenom Vaxholm försvar likt en flipperkula gick vi till ledningen. Under halvtidsvilan pratade vi om att behålla vår press högt och att fortsätta framåt efter målförsök. Detta tog flickorna verkligen till sig och trots att 2a halvlek började med en hyperfarlig chans för Vaxholm som DSKs för dagen duktiga målvakt räddade var DSK väldigt fokuserade och tryckte framåt i en sällan skådan press. Skotten började nu sitta inom målramen och det dröjde inte länge förrän DSKs målmaskineri var igång på allvar. Vid slutsignalen var flickorna ordentligt trötta, tränarna imponerade och fansen som galna.

Vi tar med det fina passningspelet, fokuseringen och den visade viljan att kriga till sig bollen. Utmärkt smart och bra spelat idag!!!!