Här kommer vår rapport från F03s lördag på Åland. Vi har idag spelat totalt 5 matcher med våra två lag.

Både DSK RÖD och DSK BLÅ inledde mot varsitt lag från Östhammar SK. Vi lyckades vinna båda matcherna efter fint spel och bra kämpatakter av alla spelare. DSK RÖD (även kallat DSK1 av arrangörerna) vann med 4-1 och DSK2/BLÅ med 4-3, en seger som var i underkant efter många skapade chanser. Suverän start för båda lagen!

Medan spelarna i DSK RÖD gick och åt lunch passade DSK BLÅ på att vinna också mot det andra Östhammarlaget med 4-1. DSK RÖD återkom sedan efter lunchen och ställdes emot Åland United. Dessa motståndare visade sig vara betydligt svårare och vi fick inkassera vår första förlust då matchen slutade 1-3. 

Dagens sista match var vår interna match mellan DSK RÖD och DSK BLÅ. Här visade sig blåa laget var det för dagen starkaste och matchen slutade 5-1, siffror som dock var i överkant och inte riktigt speglade matchen.

Inför söndagens avslutande matcher är det klart att turneringssegern står mellan DSK BLÅ och Åland United. DSK RÖD kommer att göra upp om tredjeplatsen med de båda Östhammarlagen.

Efter middag avslutade vi dagen i simhallen som finns på anläggningen där vi bor. 25 tjejer i bassängen som var minst sagt svåra att få upp ett 1,5 timmes klättrande, hoppande, jacuzzi-bad och tränarnas betygsättande på simhopp.

I skrivande stund laddar tjejerna för någon form av show (oklart vad) förmodligen med bifogat lördagssnacks. Sedan är planen att få dem att sova...