Här kommer vår rapport från söndagen på Åland.

Vi inledde med väckning 0615 lokal tid, då de flesta av er andra förmodligen sov gott kl 0515 hemma i Danderyd. Vi hade nämligen första matchen redan kl 0800 och frukost+utcheckning att hinna med.
Det var DSK RÖD som inledde spelandet på söndagen, med match mot ett av Östhammarlagen. Tyvärr hade vi inte marginalerna med oss denna dag, då matchen slutade 1-2 trots spelövertag för DSK. Den efterföljande matchen mot det andra Östhammarlaget var också mycket spännande men tyvärr förlorade vi också denna med 1-2 . Dock fina kämpainsatser av alla spelare, så det skall vi ta med oss till framtida matcher.
DSK BLÅ spelade denna dag två gånger mot Åland United som inför dagen ledde tabellen på något bättre målskillnad. Den första matchen var inte vår allra bästa, och vi släppte lite enkelt fram dem till en 5-1-seger, dock med insikten att matchresultatet egentligen var betydelselöst. Vi skulle nämligen mötas igen i en avgörande finalmatch en dryg timma senare. Denna match skulle bli betydligt jämnare - alla DSK-tjejer gjorde en riktig kämpainsats och vi höll 0-0 i halvtid, något som Åland U nog inte räknat med. Tyvärr kunde vi inte stå emot riktigt hela tiden ut, utan efter två sologenombrott av deras bästa (och största) spelare blev det en knapp förlust med 0-2.
Efter en gemensam lasagnelunch och diplomutdelning vände vi bilkaravanen mot Mariehamn och Äventyrsbadet. Nu är vi precis hemkomna med 25 förhoppningsvis nöjda och glada tjejer.