Detta är en inbjudan / förfrågan  riktad till några badmintonklubbar Stockholm.  Den kommer från "Oldtimers"  i Stockholm.

Historik:  Stockholms Badmintonhall byggdes ca 1940, revs ca 2000. 
Under merparten av dessa 60 år var den Stockholms enda riktiga hall, där huserade alla de klassiska klubbarna, där spelades tävlingar både nationellt och internationellt.  Och där uppstod ganska tidigt sammanslutningen Oldtimers, spelare som slutat tävla aktivt men ännu ville ha det kamratliga spelet. Där samlades spelare från alla stockholmsklubbarna och, så länge hallen på Gärdet var en naturlig samlingsplats, även förortsklubbarna.  Där spelade vi varje måndagkväll.
När hallen förlorades för 10 år sedan kunde vi fortsätta i det klassiska Tennisstadion, bakom Östermalms IP, som ändrade två tennisbanor till 8-9 badmintonbanor.

De spelare från klubbar utanför innerstaden som nu passerat den aktiva tävlingsåldern, och som kanske inte längre bor i närheten av sin gamla hall, kanske inte känner till den gamla Oldtimersgrupperingen.  Men vi finns.  Idag har vi åldrar från kanske 50 och upp till över 80 ! Vi spelar i tre grupper  A, B och C, där rutinen är gemensam men snabbheten efterhand avtagit.

Det vore trevligt om ni ville informera i era respektive klubbar kanske speciellt mot de lite äldre kamraterna.  Jag kan tillägga att rent akut har vi idag en ledig plats i C-gruppen, men rent allmänt också önskan att fylla på i reservleden. Hör av er!  gärna via mail till Christina Fellenius christina@lioras.se, som idag är vår samordnare.

Med vänliga hälsningar

/Sten Schager

sten.schager@telia.com